Моят първи микроскоп - Geosafari, розов

Хит
 • Educational Insights
 • Производители  Educational Insights
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: EI5112-P
 • EAN: 086002051127
Характеристики
 • Възраст 3-4 години, 5-7 години
 • Материал Пластмаса
 • Подходящи за подарък на Момичета
 • Цвят Многоцветен
Виж всички

   


Други продукти от колекцията


С микроскопа Geosafari вашето дете ще се потопи в света на науката, за да изследва до най-малката подробност различни предмети. То ще може да види великолепния скрит микроскопичен свят с лекота. Микроскопът е напълно функционален и действително работи.

Научният инструмент разполага с два големи окуляра и удобно детско копче за фокусиране. В уреда е вграден и светодиод за осветление, който се активира чрез push бутон и позволява на малчугана да види дори в още по-големи детайли предмета, който изследва.

Тази играчка е разработена от учен и майка на две малки деца в предучилищна и заслужено през 2018 спечелва наградата Scholastic Gold Toy Award. Детският микроскоп Geosafari е изработен от висококачествени и напълно безопасни материали. Той предлага 8-кратно оптично увеличение на наблюдавания обект.

Ръководство за използване на микроскопа

Поставете 3 батерии ААА съгласно инструкциите за инсталация на батерии. Поставете обект за наблюдение на специалната тавичка. Включете светлината. Покажете на детето как да наблюдава през окуларите и как да настройва фокуса на обекта, за да получи по-ясна картина. Окуражете го да намира различни обекти за изследване и да се запознава с тях. Някои интересни обекти, които децата могат да изследват са: играчки, пари /монети и банкноти/, листа, дрехи, хартия и храна. Попитайте детето какви интересни детайли е открило, докато е наблюдавало обектите през микроскопа. Дайте му пастели и лист хартия и го помолете да нарисува обекта така както го вижда през микроскопа, без да го гледа увеличен.

Почистване на микроскопа - Избършете го с леко влажна кърпа. Не потапяйте микроскопа във вода.

Инсталация на батериите

 1. Внимателно отвийте болтчето, за да отворите отделението за батерии.
 2. Поставете 3 батерии ААА в отделението за батерии, така както е показано на придружаващата инструкция.
 3. Затворете капачето и завийте обратно болтчето.
Възраст 3-4 години, 5-7 години
Материал Пластмаса
Подходящи за подарък на Момичета
Цвят Многоцветен
Mirela Marinova 05/06/2021

Dushterq mi mnogo obicha da gleda vsichko do koeto se dokosne na tozi mikroskop. strahoten podaryk za vsqka lyuboznatelna mlada dama

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още