ПовивалнициПовивалник Hello Kitty в бяло
Хит

Повивалник Hello Kitty в бяло

Мека подложка за повиване на вашето мъниче. Покритие, което позволява лесното почистване само с едно..

Цена:

39.90 лв. Без данък: 33.25 лв.

Подсилен повивалник Hello Kitty
Хит

Подсилен повивалник Hello Kitty

Мека подложка за повиване на вашето мъниче. Покритие, което позволява лесното почистване само с едно..

Цена:

45.90 лв. Без данък: 38.25 лв.

Повивалник за бебета, подсилен
Хит

Повивалник за бебета, подсилен...

Подсилен повивалник за едно сигурно и безопасно преповиване на Вашето бебче.Подсилен повивалник, защ..

Цена:

37.90 лв. Без данък: 31.58 лв.

Повивалник Hello Kitty в розово
Хит

Повивалник Hello Kitty в розово

Мек повивалник Hello Kitty, повдигнат от двете страни. PVC покритие, което улеснява поддръжката му. ..

Цена:

39.90 лв. Без данък: 33.25 лв.

Повивалник с твърда основа Hello Kitty
Хит

Повивалник с твърда основа Hello Kitty...

Изключително здрав и безопасен повивалник за бебета от серията "Hello Kitty". С този повивалник ..

Цена:

41.90 лв. Без данък: 34.92 лв.

Твърд повивалник Hello Kitty
Хит

Твърд повивалник Hello Kitty

Този повивалник от серията "Hello Kitty" е подходящ за поставяне върху всякакъв вид повърхности. Пов..

Цена:

41.90 лв. Без данък: 34.92 лв.

Повивалник, подсилен и от трите страни
Хит

Повивалник, подсилен и от трите страни...

Повивалник с твърда основа, с 3 повдигнати страни за по-голяма безопасност, подходящ за поставяне на..

Цена:

39.90 лв. Без данък: 33.25 лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Повивалници

В случай, че скоро Ви предстои да станете родител, навярно освен трепетно очакване Ви гризе и леко притеснение дали ще успеете да подготвите всичко за малкото човече, преди неговата поява. Разбира се, това са нормални емоции, които всеки бъдещ родител изпитва. Така, че за да си спестите притесненията, специалистите от ГУГА съветват да си съставите списък с покупки, необходими за бебето и да се придържате към него, докато пазарувате.

В списъка Ви, разбира се трябва да присъстват бебешки колички, кошарки, одеала или спални чувалчета, столчета за кола и какво ли още не. Всичко това, че дори и неща, които не сте предполагали, че съществуват ще намерите в онлайн магазин ГУГА. Една от най-важните, но често пропускани покупки за бебетата са бебешките повивалници. Много бъдещи мами смятат, че спокойно могат да минат и без тях. Разбира се, можете, но веднъж щом се обзаведете с бебешки повивалници ще установите, че преповиването на Вашето слънчице е много по-лесно и удобно. В началото ще Ви се наложи да преобличате и преповивате бебето доста по-често, от колкото предполагате. Магазин за детски стоки GUGA е събрал страхотна колекция от повивалници, които да улеснят тази Ви задача. С повивалниците на бранда ще преобличането и преповиването на Вашето съкровище ще се превърнат от трудоемка в лесна и забавна задача. Удобството на бебешките повивалници идва от факта, че те имат три твърди страни, които поддържат бебето, по време на преобличане или преповиване. Също така, всяка майка сама може да избере къде да постави повивалника, така че да и бъде най-удобно да обгрижва своя малчуган.

Тук представяме колекция от бебешки повивалници, за да улесним максимално младите родители в намирането на най-важните приспособления, необходими за отглеждането на едно дете. Сред продуктите ще откриете изделия с отлично качество и висока функционалност, които ще ви служат дълго и ще направят напрегнатото ви ежедневие много по-леко и безпроблемно.

Нужни ли са изобщо повивалниците?

За голяма част от бъдещите родители покупката на повивалник за бебета е излишен разход, който могат да си спестят. С появата на новия член на семейството, обаче се оказва, че рутинните действия, свързани с неговото отглеждане не са никак леки. Преповиването на малкото човече е една от най-често изпълняваните манипулации, а тя изисква не малко усилия от страна на младите родители.

Наличието на повивалник създава удобство на родителите и осигурява защита за малкия им наследник. Основно свойство на повивалника е да фиксира детето в максимално стабилна позиция и да ограничи неговите движения. С всеки изминал ден невръстното човече става все по-подвижно, а това затруднява значително действията на майката, която е принудена да ограничава неговите движения, за да може да смени памперса и нацапаните дрешки.

Причината за създаването на съвременните повивалници са многобройните инциденти, възникнали по време на смяна на детските дрешки и бельо. Факт е, че не всяка равна повърхност е подходяща за изпълнение на тази манипулация. Без наличието на качествен повивалник за бебе, детето е изложено на сериозен риск, а майката е принудена да извърши много повече движения, отколкото е необходимо.

Какви качества трябва да притежава бебешкият повивалник?

Повивалникът, който трябва да добавите към задължителните бебешки аксесоари трябва да притежава няколко задължителни характеристики. Те ви гарантират не само разумно инвестиране на една скромна парична сума, но и възможно най-надеждна защита за малкото човече и колкото се може повече удобство за вас – неговите родители.

Повивалникът трябва да бъде:

Изработен от безопасни материали

Кожата на малкото ви дете ще влиза в директен контакт с материалите, от които е изработен повивалникът, а това означава, че те трябва да бъдат гарантирано безопасни. Част от синтетичните полимери, използвани от някои производители могат да предизвикат обриви, възпаления и алергии, водещи до респираторни проблеми. Уверете се, че продуктът, който купувате отговаря на приетите стандарти и не съдържа опасни за здравето химикали.

Съответстващ на физиката на вашето дете

Повивалниците се изработват в различни размери, така че да съответстват на възрастта на децата, нуждаещи се от преповиване. Твърде малкият бебешки повивалник ще ограничи вашите движения и ще бъде крайно неудобен на детето, докато прекалено големият няма да може да осигури максимална стабилност и ще се наложи да използвате помощ по време на преповиване на вече много подвижното си бебче.

Лек и удобен за пренасяне

Повивалникът трябва да бъде здрав и стабилен, но в същото време достатъчно лек, за да можете да го носите със себе си, когато е необходимо. Много майки предпочитат да вземат повивалника по време на разходка, за да си осигурят нужното удобство, когато е необходима смяна на памперса или дрешките на невръстното дете. Повивалникът трябва да бъде максимално компактен и възможно най-лек, така че да може лесно да заеме своето място в бебешката количка или в багажа при по-дълго пътуване.

Лесен за почистване

Самото предназначение на модерния повивалник за бебета подсказва, че той ще бъде подложен на неизбежно замърсяване. Дори най-сръчните и предвидливи майки не могат да избегнат леките инциденти, които ще доведат до нуждата от прецизно почистване. Изберете модел с гладка повърхност, която можете бързо да почистите с бебешка кърпа. Добра идея е да полагате хартиена кърпа за еднократна употреба преди всяка смяна на бебешкия памперс. Така ще предпазите покритието от петна и захабяване.

Изгоден

Повивалникът е приспособление, което ще използвате многократно през първата година от живота на вашето дете. Ако следвате правилото да използвате изделие, отговарящо на ръста на малкото човече, то през този период ще се наложи да закупите най-малко 3 подобни продукта. Залагайки на високото качество, ще трябва да заплатите малко по-висока цена от тази, на която се предлагат ниския клас повивалници. Постарайте се да намерите качествено, но максимално изгодно изделие.