Комбинирани бебешки колички 3 в 1Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Royal Blue Plaid
Хит

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Royal Blue Pl...

Проектирана за майките, които се радват на активния начин на живот, комбинираната количка Zooper Fla..

Цена:

699.00 лв. Без данък: 582.50 лв.

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Flaming Plaid
Хит

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Flaming Plaid...

Проектирана за майките, които се радват на активния начин на живот, комбинираната количка Zooper Fla..

Цена:

699.00 лв. Без данък: 582.50 лв.

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Honey Citrus
Хит

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Honey Citrus...

Проектирана за майките, които се радват на активния начин на живот, комбинираната количка Zooper Fla..

Цена:

699.00 лв. Без данък: 582.50 лв.

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Khaki Plaid
Хит

Комбиниранa количкa 3 в 1 Zooper Flamenco Khaki Plaid...

Проектирана за майките, които се радват на активния начин на живот, комбинираната количка Zooper Fla..

Цена:

699.00 лв. Без данък: 582.50 лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Комбинирани бебешки колички 3 в 1

Комбинирани бебешки колички 3 в 1 – разумна инвестиция и удобство

Нашите комбинирани бебешки колички 3в1 ви дават възможност да осигурите всичко необходимо за новороденото си дете, като същевременно спестите не малко средства. Този тип бебешки колички са революционно изобретение, от което все повече родители се възползват, защото с една такава разработка от най-висок клас, можете спокойно да си спестите покупката на бебешки стол за новородено или кошче за кола.

Изборът на детски колички 3 в 1 гарантира на всички родители две много важни предимства – разумно влагане на една не малка сума и максимално удобство за детето и самите тях. Като разумни родители, вие вероятно искате да осигурите най-доброто на своето дете и същевременно да облекчите максимално задачата по неговото отглеждане. С покупката на такъв модел количка, вие ще демонстрирате далновидност, инвестирайки разумно изкараните с труд средства и гарантирайки си невероятно удобство.

Какво представляват и включват комбинираните количките 3 в 1?

Ако сте на прага на най-важното събитие в живота си – родителството, то съвсем нормално е да нямате никаква представа от характеристиките и свойствата на комбинираните бебешките колички, а още по-малко да знаете каква е разликата между обикновените и мултифункционалните бебешки колички 3в1. Разлика има и тя е наистина огромна. При конвенционалните модели, вие получавате просто количка, в която да разхождате своето новородено дете. Чрез 3в1 моделите, вие получавате много повече, а именно:

Кош за новородено

Разбира се, че сте подготвили детската кошарка още преди появата на малкото същество, но при наличие на един лек и компактен кош за новородено, детето ви ще може да лежи и спи спокойно в количката по време на разходка, а след като се приберете у дома, няма нужда да го изваждате от нея и събуждате, защото този модел колички ви позволяват лесно да откачите коша от шасито и да го пренесете, където желаете с помощта на наличните дръжки. Разполагате и с опция люлка, чрез която можете да люлеете детето, като поставите коша върху равна повърхност.

Кошница за кола

В първите месеци от появата на вашето дете ще се наложи да му осигурите специално безопасно място в семейния автомобил. Детските столчета за кола и кошничките за новородени са не просто каприз на вманиачените родители, а европейска директива, целяща да предпази децата от нараняване при инциденти на пътя. Възможността да използвате количката и като кошница за кола ви спестява допълнителни средства. Кошниците разполагат с със специални адаптори за лесно монтиране в автомобила и предпазни 5 точкови колани за допълнителна защита.

Функционална бебешка количка

Това е една чудесна разработка, която позволява дългосрочно използване на количката. Предимството на всички комбинирани бебешки колички се състои във възможността за регулиране на основата на коша в различни позиции. По този начин, можете да използвате своята практична 3в1 количка като лежаща в първите месеци от живота на детето и постепенно да променяте наклона, когато то порасне и започне да се изправя. Добрите бебешки колички 3 в 1 са предназначени за деца от 0 до 36 месечна възраст, а това означава, че няма да се налага да купувате седяща количка на по-късен етап.

Още предимства на комбинираната бебешка количка 3 в 1

Бонус при повечето мултифункционални бебешки колички 3 в 1 е наличието на всички най-важни аксесоари, като сенници, комарници и дъждобрани. При избора на модел обърнете внимание на посоката на дръжката на количката и възможността за нейната промяна. Някои родители обичат да виждат детето си, докато го разхождат, а други предпочитат то да бъде позиционирано в посоката на движение.

Ако все още не сте сигурни кой метод е удачен за вас, изберете модел с възможност за промяна на позицията на дръжката, така че тя да може да бъде фиксирана към предната или задната част на количката. Егономичността на и маневреността на колелата е нещо, на което също трябва да обърнете внимание, особено ако ще се движите по тесните градски улици.