Аксесоари за бебешки количкиПодложка и възглавничка за детска количка синьо
Хит

Подложка и възглавничка за детска количка синьо...

Плетен, мек и удобен комплект за детска количка от две части, възглавничка и одеялце.Вашето дете ще ..

Цена:

43.90 лв. Без данък: 36.58 лв.

Подложка за детска количка сива с принт кученца
Хит

Подложка за детска количка сива с принт кученца...

Подложките за детски колички, произведени от "Еко - Полша", са двулицеви и създадени за уют и комфор..

Цена:

29.90 лв. Без данък: 24.92 лв.

Подложка за детска количка екрю с принт животинки
Хит

Подложка за детска количка екрю с принт животинки...

Подложките за детски колички, произведени от "Еко - Полша", са двулицеви и създадени за уют и комфор..

Цена:

29.90 лв. Без данък: 24.92 лв.

Подложка и възглавничка за детска количка бяло
Хит

Подложка и възглавничка за детска количка бяло...

Плетен, мек и удобен комплект за детска количка от две части, възглавничка и одеялце.Вашето дете ще ..

Цена:

43.90 лв. Без данък: 36.58 лв.

Подложка и възглавничка за детска количка екрю
Хит

Подложка и възглавничка за детска количка екрю...

Плетен, мек и удобен комплект за детска количка от две части, възглавничка и одеялце.Вашето дете ще ..

Цена:

43.90 лв. Без данък: 36.58 лв.

Подложка и възглавничка за детска количка бежово
Хит

Подложка и възглавничка за детска количка бежово...

Плетен, мек и удобен комплект за детска количка от две части, възглавничка и одеялце.Вашето дете ще ..

Цена:

43.90 лв. Без данък: 36.58 лв.

Сенник за детска количка
Хит

Сенник за детска количка

Перфектният сенник за всеки вид детски колички, предпазва детето от UV слънчеви лъчи. Направен изцял..

Цена:

22.32 лв. Без данък: 18.60 лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Аксесоари за бебешки колички

Предназначение и видове аксесоари за бебешки колички ?

Сред толкова много неща, които трябва да се вземат предвид при избора на една бебешка количка, хората забравят една съществена и особено важна част – аксесоарите за бебешки колички. Те са също толкова важни и трябва да бъдат подбрани, също толкова внимателно, съветват експертите на GUGA.

В детския онлайн магазин се предлагат прекрасни аксесоари за колички, които ще задоволят напълно изискванията и на най-взискателните родители. За максимален комфорт на най-малките, ГУГА предлага удобни подложки за бебешки колички. Експертите по бебешки комфорт не са пропуснали да добавят в колекцията си и така необходимите сенници за бебешки колички и анатомични възглавници. Необходимо е да оборудвате количката на детето си и с двете – анатомичната възглавница ще придаде повече комфорт на мъничето Ви по време на път и също така и ще помогне за неговото правилно положение, а сенникът ще го предпази от жарките слънчеви лъчи, към които крехката детска кожа е особено чувствителна.

Изобщо, специализирания магазин за играчки в Бургас на GUGA изобилства от аксесоари за колички, с които да направите пътуването на Вашето слънчице не само сигурно, но и максимално комфортно.

Това е разделът, в който сме събрали най-важните аксесоари за количка, които много често се налага да бъдат закупени допълнително. Дори вашата бебешка количка да е от най-модерните разработки, няколко допълнителни компонента ще я направят по-функционална и комфортна за малкото човече, както и за вас самите, разбира се.

Нужно ли е да купуваме аксесоарите допълнително или можем да се задоволим с тези, налични в количката, която сме закупили?

Покупката на аксесоари за бебешки колички е въпрос на избор от страна на родителите и желание да осигурят най-доброто на малкото си дете. Истината е, че рядко се срещат родители, които биха жертвали комфорта и здравето на детето си за сметка на едно малко количество финансови средства.

Почти всяка бебешка количка се предлага с част от най-важните аксесоари, нужни за нейното използване, но с времето младите родители бързо откриват, че наличните компоненти са некачествени и неспособни да отговорят на високите им критерии. При бюджетните модели колички често липсват най-важните за удобството и здравето на детето приспособления, а това налага допълнителното им закупуване, с оглед да се предложи оптимален комфорт на детето по време на разходка.

Кои са бебешкиоте аксесоарите, без които количката не може?

Има няколко групи аксесоари за колички, които ще подобрят нейните свойства и ще позволят на детето да се чувства максимално спокойно, докато е навън. Майките знаят, колко е важно детето да получи оптималната си доза сън, а също така знаят, че сънят най-бързо посещава мъниците, докато пътуват в "собствения си автомобил".

Анатомични възглавници за бебешки колички

Колкото и да се стараят, производителите на бебешки колички не винаги успяват да създадат продукт с добри анатомични свойства. Оригиналните подложки, придружаващи всеки модел не могат да осигурят перфектната позиция за малкото детско тяло по време на разходка. С помощта на специална анатомична възглавничка, торсът на вашето бебе ще бъде в по-висока позиция, спрямо долната част от тялото му. Това ще намали вероятността за рефлукс и ще осигури допълнителна опора на тялото по време на пътуване.

Сенници за бебешки колички

Ярката слънчева светлина дразни очите дори на нас възрастните, а какво остава за деликатните очички на малките човечета. Силното слънце през лятото е нещо, което всички очакваме с нетърпение през студените зимни месеци, но и нещо, от което трябва да се пазим. Деликатната бебешка кожа е още по-чувствителна към опасната UV светлина, затова никога не тръгвайте на разходка при слънчево време, без да сте взели и сенника със себе си – един от важните аксесоари за бебешка количка.

Подложки и възглавнички за бебешки колички

Това са задължителните аксесоари за количка. Ако сте закупили модел, който не е оборудван с тях, то закупуването им впоследствие е наложително. Анатомичната възглавничка може да ви позволи да си спестите разходите за обикновена бебешка възглавничка, но подложка ще трябва наистина да закупите. Тя ще изпълнява функцията на олекотено матраче, чиято цел е да осигури допълнителна мекота и комфорт на малкото човече.

Добре е да се насочите към двулицевите модели, защото всяка от двете страни на подложките е предназначена за различни климатични условия. Едната страна има за цел да предпази детското тяло от претопляне и изпотяване през лятото, а другата – да съхрани топлината на тялото и да направи разходките на открито през студените дни по-безопасни и приятни за детето.