За нас

Гуга - Забавление за малките и улеснение за големите


Кои сме ние?

От 2016 г., ние от Гуга ООД сме директен вносител и дистрибутор на висококачествени международни производители на детски и бебешки стоки. Също предлагаме богата гама от продукти за улеснение на родителите като бебешки колички, столчета за кола, плетени кошчета за бебе, кенгура и слингове, аксесоари и други. От самото си основаване Гуга ООД се занимава с търговия на едро и дребно (дропшипинг) не само в България.Нашата цел!

Стремежът ни е постоянно да развиваме и увеличаваме нашата продуктова гама, и целим да покриваме все по-високите изисквания към този тип продукти на пазара. Вече повече от две години разпространяваме нашите продукти на българския пазар и чуждестранен, затова сме убедени не само в оригиналния им дизайн и функционалност, но и във високото им качество. Нашите многобройни партньори и отзивите на доволните ни клиенти са доказателство за това.С какво сме Ви полезни?

Освен продуктово представяне, в нашият онлайн магазин ще откриете полезна информация за щастието и здравето на детето. Независимо дали то е малко и беззащитно бебе или вече палав малчуган, подробно са описани съвети и новини за детския живот в нашите статии. Също така наблягаме на детски играчки, които целят развиването на логиката и финната моторика като дървени играчки и образователни игри.
Дропшипинг

Търсите начин да започнете свой собствен онлайн бизнес?

Имате съществуващ онлайн магазин и търсите надежден доставчик?

Искате да разнообразите гамата си от предлагани продукти с нови, атрактивни, качествени и на конкурентни цени?

Гуга ООД предлага дропшипинг партньорство, който ще Ви помогне да започнете и/или разширите Вашия онлайн бизнес.


Какво е дропшипинг?

Дропшипинга е модел на бизнес, при който закупувате продуктите от доставчика само когато имате поръчка от Ваш клиент и ги изпращате директно на Вашия клиент.Вече не е нужно да поддържате голяма складова наличност на бебешки и детски стоки и да се занимавате с логистични операции. Ние от Гуга ООД сме готови да поемем това вместо Вас, за да можете да се съсредоточите върху намирането на клиенти. Когато намерите клиенти и получите поръчки от тях, просто ни ги препращате и ние поемаме организацията по доставката им. В края на договорения отчетен период Ви се изплащат комисионните /търговските отстъпки/ по направените продажби.Какви са ползите от дропшипинга?

Модела дропшипинг има няколко предимства:

  • Ниска инвестиция: При този модел не се нуждаете от инвестиция от хиляди левове в складови наличности. Вместо това закупувате даден продукт, само когато имате конкретна поръчка от Ваш клиент.
  • Голямо разнообразие от продукти: Не е нужно да поддържате на склад цялата номенклатура от предлагани от нас продукти. Нужно е само и единствено да импортните във Вашия сайт предлаганите от нас подукти и вече може да се каже, че сте отворили един магазин с богата и разнообразна номенклатура от продукти.
  • Минимален риск: Без да инвестирате хиляди в складови наличности, риска от започване на онлайн бизнес се намаля драматично. Ако нещата не потръгнат, няма да имате залежал склад, който да трябва да разпродавате на загуба.
  • Независимост от местоположението: Понеже не се налага а се тревожите за логистични дейности като зареждане и поддържане на складови наличности, е възможно да осъществявате дропшипинг бизнес отвсякъде. Ние от Гуга ООД ще се погрижим да опаковаме и изпратим всяка пратка от Ваше име. От Вас се изисква да имате само компютър и свързаност към Интернет, за да управлявате бизнеса си.

Колко мога да печеля от дропшипинг?

Отново, както при всеки друг бизнес, така и тук, печалбата и успеха зависят отмножество фактори – но най-силно, от ангажираността и отдадеността Ви. Считаме, че с дългосрочно отдаване на работата и постоянни усилия, дропшипинга може да допринесе значителни приходи.

Процента на комисионна /надценка/ зависи от предлаганите продукти, тяхната сезонност, конкуренция на пазара и други фактори. Обикновенно варира от 10 до 25% от обявените цени на сайта, без ДДС..