Фризби - летяща чиния

Хит
  • Marioinex
  • Производители  Marioinex
  • Наличност:  В наличност
  • SKU: 900 383
  • EAN: 5903033900383
Характеристики
  • Възраст 1-2 години, 3-4 години
  • Материал Пластмаса
  • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
  • Размер 29см
Виж всички

   Играта с фризби е една от най-интересните и разпространени плажни игри сред малки и големи. Зарадвайте децата или Вие самите се върнете към детските игри на плажа с фризбитата, които Ви предлагаме.


В нашия магазин за детски и бебешки играчки ще откриете огромно разнообразие от кофички, лопатки и всякакви комплекти за игра в пясъка.


Като родители, знаем, че ходенето на плаж е любимо занимание на нашите деца, но какво е един плажен ден, прекаран без задължителните кофички, формички, лопатки, мелници и гребла.


А пясъчните замъци и кули, о, без да се похвали с поне един направен, детето все едно не е било на плаж.


Освен ровенето в пясъка, децата трябва и да се пораздвижат. Едно тичане в пясъка е доказано здравословно, натоварващо и развиващо всички мускули в човешкото тяло, а в днешно време децата се нуждаят изключително много от движение. С нашите фризбита те ще тичат и ще се забавляват до умора.


Фризбито е изработено от пластмаса, различни цветове.


Налични цветове: червен, жълт, зелен, син


Диаметър: 29см


Моля, при поръчка, посочете избраният от Вас цвят като коментар.


Сещате ли се за коя лятна игра никога не остарява, винаги ще е интересна, а освен забавна, може да е и супер полезна и то за цялото тяло и за духа? Разбира се, че говорим за фрисби – една от най-популярните и практикувани из целия свят плажни игри, за която си струва тичането напред назад. Летяща чиния от морския бряг е семейно забавление, което познаваме от десетилетия наред. И сигурни сме, че днес, вие като млади родители ще се сетите как преди години сте се забавлявали с нея и с вашите родители на плажа. Сега можете да превърнете играта в традиция и да предадете щафетата и на своите деца.


Вземете фризби за следващата си морска почивка и научете децата си да тичат по пясъка за здраве, а и за забавление. Да, в началото най-много те ще бъдат привлечени от морето, а после от златния пясък, от който ще си построят големи кули и замъци, но в един момент ще трябва да намерите нещо ново и достатъчно далеч от морския бряг. Защо не пробвате именно с фрисби? Доказано е, че тичането в пясъка е супер полезно и идеално за раздвижване. А вие като амбициозен и грижовен родител, сигурни сме, ще се съгласите, че движението е 100% необходимо за развитието на вашето дете. Сега имате възможността да слеете полезното с приятното. Направете го с нашето фризби –летящата чиния от морския бряг, която всички ние познаваме от собственото си детство.


Вземете фризби на страхотна цена, съчетана с високо качество на изработка. Разполагаме с широка гама от цветове. Можете да си изберете един от следните нюанси за вашето плажно фризби: червен, жълт, зелен, син. Продуктът е с големина от 29 см (диаметърът) и е изработен изцяло от пластмаса, която издържа на ударите и на драскотините от различни предмети и с различен интензитет на хвърлянето.


Не се колебайте, а се заредете с още един вариант за забавление на плажа? Фризби на уникална цена и с гаранция за високо качество и незабравими моменти с децата, докато сте на морето и почивате както пасивно, така и активно. Защото и двете са важни и за нас възрастните, и за децата, нали?

Възраст 1-2 години, 3-4 години
Материал Пластмаса
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Размер 29см
Цвят Червен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още