Детска дъска за рисуване и писане - 5 в 1

Хит
 • Classic World
 • Производители  Classic World
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: 567E
 • EAN: 6927049005312
Характеристики
 • Възраст 3-4 години, 5-7 години, 8-11 години
 • Материал Пластмаса, Дърво
 • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
 • Размер 116х58х62 см.
Виж всички

   Детска дървена дъска за рисуване и писане - желан подарък за всеки бъдещ учител и ученик. Дъската е двустранна и е многофункционална, като позволява на вашите деца да пишат и рисуват на воля.

Тази дъска за рисуване и писане е идеално допълнение за всяка една детска стая и мечта за всеки ученик. Дъската е изработена от дърво, има две страни - черна, на която се пише с тебешир и бяла, на която детето може да твори, използвайки маркер. В допълнение има клипборд за защипване на листи, четири контейнера за боички, гъба за почистване на черната дъска и удобна поставка за съхраняване на вече изрисуваните или изрешавани листи.

Представяме ви основните функции на тази детска дъска за рисуване 5 в 1, която ще бъде превъзходно средство за подпомагане интелектуалното развитие на вашето дете, и която ще даде възможност за отключване на скритите му таланти. С нейна помощ ще можете да го подготвите за стресиращите изпити на черната училищна дъска и да му помогнете да преодолее страха, който тя буди у повечето деца.

Кои са петте функции на тази детска дъска?

Това, с което тази дъска е различна от болшинството детски дъски за рисуване, са многобройните ѝ начини за използване. Дъската предлага цели 5 начина на използване, всеки от които ще се понрави на вашето дете. Мултифункционалната дъска за рисуване никога няма да стане скучна и безинтересна, защото осигурява разнообразие, от което децата винаги се нуждаят.

Петте функции на дъската са:

 1. Черна дъска за рисуване с тебешир

Рисуването с разноцветни тебешири върху черната дъска е сред любимите занимания на повечето деца. Ако искате да осигурите поле за изява на творческите способности на детето си, като избегнете риска от надраскване на различните повърхности – стени, под, мебели и врати, то дъската е най-правилното решение. В този случай тя се превръща в най-добрия приятел не само на вашето дете, но и на вас самите.

 1. Бяла дъска за писане с маркер

Тебеширите омръзват бързо и детето неизменно ще потърси и друг начин да твори върху детската дъска. Моделът 5 в 1 разполага с две лица, едното от които е бяла дъска за рисуване с маркер. Тази повърхност позволява използването на маркери в различни цветове и осигурява повече площ за писане и рисуване, тъй като маркерите по правило заемат по-малко пространство от тебеширите.

 1. Клипборд за защипване на листи

Клипбордът позволява да се пише и рисува върху хартиени и картонени листи. Тази функция на дъската я превръща в удобен статив за рисуване и поставка за различен брой листи. Дъската може да се използва като помощно средство при голям брой забавни игри, при които рисуването и изписването на символи е важна част от условието.

 1. Статив за рисуване с бои

Ако детето ви има артистични заложби или вие искате то да развие такива, рисуването е нещо, към което можете да го насочите. Дъската е оборудвана не само с клипборд за закрепяне на платното, върху което детето ви ще рисува, но и с четири контейнера за боички и поставка, върху която могат да се сложат палитра, четки, чаша с вода за измиване на четките и разбира се – вече готовите детски рисунки. Малко дъски за рисуване могат да бъдат толкова удобни и полезни на малките художници.

 1. Гъба за почистване

Детската дъска трябва да бъде постоянно в готовност за нови творби, затова към нея е добавена и практична гъба за почистване. Тя премахва максимално бързо и лесно следите от тебешир и маркер, с което дава възможност за нанасяне на леки корекции и за нови творчески изяви. Този модел дъска за писане и рисуване ще бъде изключително полезен на детето ви в периода на неговото израстване. Тя ще служи за забавление в предучилищна възраст и за подготвяне на уроците, когато детето тръгне на училище.

В старанието си да задоволи желанията на родители и деца, екипът на детски магазин ГУГА полага особени грижи да подбира максимално атрактивни и полезни продукти и играчки. Ако желаете да огледате на място нашите предложения за забавна детска игра, ние с радост ще ви посрещнем в магазин за детски играчки Гуга Бургас.

Възраст 3-4 години, 5-7 години, 8-11 години
Материал Пластмаса, Дърво
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Размер 116х58х62 см.
Размер на опаковката 117.5х58х5 см.
Цвят Черен, Бял

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още