Детска дървена кухня за игра

Хит
 • Classic World
 • Производители  Classic World
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: 4119
 • EAN: 6927049001161
Характеристики
 • Възраст 3-4 години, 5-7 години, 8-11 години
 • Материал Дърво
 • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
 • Цвят Розов
Виж всички

   Приказна детска кухня за малки принцеси, които нямат търпение да се научат да готвят и да помагат на мама в това толкова приятно начинание.

Какво ще кажете за едно състезание по готвене между мама и малката принцеса или принц вкъщи, а тате ще е безпристрастен съдия и дегустатор? Това би било една чудесна семейна игра, която ще донесе много смях и радост на всички храбри участници в нея.

За тази цел обаче е необходимо и малкият участник да бъде снабден с подобаваща кухня и кухненски аксесоари, с които да конкурира мама. Тук се намесваме и ние от ГУГА, с една наистина впечатляваща детска кухня в традиционен рустик стил, изцяло от дърво, изключение правят само дръжките, дозатора за сапун и кукичките за пердетата, които са пластмасови.

В комплекта има още:

 • 1 бр. дървен тиган;
 • 1 бр. дървена тенджера;
 • 2 бр. дървени лъжици;
 • 2 бр. розови платнени перденца;
 • 2 бр. дозатор за сапун
 • 1 комплект кукички за перденцата и корниз.

След като всички състезатели са снабдени с необходимите им средства, с които да сътворяват нови кулинарни изкушения, е време играта да започне! След къщичките за принцеси и любимите си Барбита, малките момиченца най-много обичат добре оборудваните детски кухни за игра. Момичетата имат вродено желание да повтарят всички действия на своите майки, в това число да си играят на майки и домакини. Подарете на своето малко момиче тази чудесна детска кухня от дърво и бъдете уверени, че тази играчка ще измести бързо всички останали.

Да си поиграем на семейство

Любимото занимание на момичетата, особено когато имат компания от верни приятелки, е да си играят на семейство. Наличието на момче в групата автоматично го превръща в главата на семейството, за който малката ‘’майка’’ незабавно ще се заеме да приготвя вкусни ястия. Основно свойство на добре изработените детски кухни за игра е способността им да задържат детския интерес и да предлагат винаги различно занимание.

Детската дървена кухня, която ви предлагаме, е снабдена с голям брой компоненти. Тя разполага с всичко необходимо на една домакиня – мивка, котлони, фурна, пералня, хладилник. Играта е уникално мини копие на една добре обзаведена съвременна кухня и може да предложи безброй начини за забавление. Малката домакиня може да извърши всички занимания, присъщи на нейната майка, което със сигурност ще ѝ бъде много приятно. Можем да уверим всички родители, че една толкова красива и функционална игра ще привлича като с магнит и други деца. Играта на семейство е най-забавна, когато в нея се включат колкото се може повече малчугани, а това означава приятно прекарано време за малките домакини и повече свободно време за належащите задачи за техните родители.

Качествени материали и изработка

На пазара на детски играчки ще откриете богат избор от детски кухни за игра - част от тях стабилни и здрави, а други - макет, който бързо се разваля при докосване. Родителите решават кой вариант да изберат за своето дете, базирайки се на бюджет и свободно жилищно пространство, но тези от тях, които умеят да влагат парите си разумно, определено се насочват към по-дълготрайните устойчиви модели.

Детската ни кухня с много компоненти е изработена изцяло от лек дървен материал, с изключение на няколко дребни аксесоара, направени от пластмаса. Дърверните играчки са по-скъпи от картонените и пластмасовите и в това няма нищо странно. Те са по-качествени, по-красиви, функционални и дълготрайни. Избирайки този изящен дървен модел, няма да ви се налага да се замисляте повече за покупка на детски кухни за игра. Дървената ни кухня разполага с всичко, което ще бъде нужно на малките момиченца, за да се докажат като домакини, в това число и съдове за готвене, лъжици и дори дозатор за сапун.

Възраст 3-4 години, 5-7 години, 8-11 години
Материал Дърво
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Цвят Розов
Николова 25/09/2018

Прекрасна дървена кухня!!! Дъщеря ми прекарва часове във забавление с тази детски дървена кухня, а аз стоя и се радвам и тайно завиждам, защото по време на моето детство нямаше такива хубави играчки.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още