Продажби на едро

От 2016 г., ние от Гуга ООД сме директен вносител и дистрибутор на висококачествени международни производители на детски и бебешки стоки. Също предлагаме богата гама от продукти за улеснение на родителите като бебешки колички, столчета за кола, плетени кошчета за бебе, кенгура и слингове, аксесоари и други. От самото си основаване Гуга ООД се занимава с търговия на едро и дребно (дропшипинг) не само в България.

Търсите начин да започнете свой собствен онлайн бизнес?

Имате съществуващ онлайн магазин и търсите надежден доставчик?

Искате да разнообразите гамата си от предлагани продукти с нови, атрактивни, качествени и на конкурентни цени?

Гуга ООД предлага дропшипинг партньорство, който ще Ви помогне да започнете и/или разширите Вашия онлайн бизнес.

Вече не е нужно да поддържате голяма складова наличност на бебешки и детски стоки и да се занимавате с логистични операции. Ние от Гуга ООД сме готови да поемем това вместо Вас, за да можете да се съсредоточите върху намирането на клиенти. Когато намерите клиенти и получите поръчки от тях, просто ни ги препращате и ние поемаме организацията по доставката им. В края на договорения отчетен период Ви се изплащат комисионните /търговските отстъпки/ по направените продажби.

Защо да изберете Гуга за Ваш дропшипинг партньор:

Ниска инвестиция: При този модел не се нуждаете от инвестиция от хиляди левове в складови наличности. Вместо това закупувате даден продукт, само когато имате конкретна поръчка от Ваш клиент.

Голямо разнообразие от продукти: Не е нужно да поддържате на склад цялата номенклатура от предлагани от нас продукти. Нужно е само и единствено да импортните във Вашия сайт предлаганите от нас подукти и вече може да се каже, че сте отворили един магазин с богата и разнообразна номенклатура от продукти.

Минимален риск: Без да инвестирате хиляди в складови наличности, риска от започване на онлайн бизнес се намаля драматично. Ако нещата не потръгнат, няма да имате залежал склад, който да трябва да разпродавате на загуба.

Независимост от местоположението: Понеже не се налага а се тревожите за логистични дейности като зареждане и поддържане на складови наличности, е възможно да осъществявате дропшипинг бизнес отвсякъде. Ние от Гуга ООД ще се погрижим да опаковаме и изпратим всяка пратка от Ваше име. От Вас се изисква да имате само компютър и свързаност към Интернет, за да управлявате бизнеса си.