Възглавници за спане и кърменеДекоративна бебешка възглавница
Хит

Декоративна бебешка възглавница ...

На родителите-естети предлагаме чудесна декоративна бебешка възглавница за кошарката или креватчето ..

Цена:

22.90 лв. Без данък: 19.08 лв.

Възглавница за кърмене бяла
Хит

Възглавница за кърмене бяла

Възглавница за кърмене със стилна плетена калъфка, която се сваля и пере.Освен за кърмене, тази удоб..

Цена:

58.90 лв. Без данък: 49.08 лв.

Възглавница за кърмене бежова
Хит

Възглавница за кърмене бежова...

Възглавница за кърмене със стилна плетена калъфка, която се сваля и пере.Освен за кърмене, тази удоб..

Цена:

58.90 лв. Без данък: 49.08 лв.

Декоративна плюшена възглавничка с Меченца
Хит

Декоративна плюшена възглавничка с Меченца...

Сладката възглавница от NICI с декорация мечета перфектното допълнение към всяка детска стая! С мека..

Цена:

34.99 лв. Без данък: 29.16 лв.

Декоративна възглавничка с Животни
Хит

Декоративна възглавничка с Животни...

Сладката възглавница от NICI с декорация животни е перфектното допълнение към всяка детска стая! С ..

Цена:

34.99 лв. Без данък: 29.16 лв.

Декоративна възглавница с Конче
Хит

Декоративна възглавница с Конче...

Сладката възглавница от NICI с декорация конче е перфектното допълнение към всяка детска стая!С мека..

Цена:

34.99 лв. Без данък: 29.16 лв.

Декоративна плюшена възглавничка с хипопотам и фламинго
Хит

Декоративна плюшена възглавничка с хипопотам и фламинго...

..

Цена:

34.99 лв. Без данък: 29.16 лв.

Плюшена възглавница за гушкане
Хит

Плюшена възглавница за гушкане...

..

Цена:

43.99 лв. Без данък: 36.66 лв.

Плюшена възглавничка жабка
Хит

Плюшена възглавничка жабка

..

Цена:

37.99 лв. Без данък: 31.66 лв.

Детска възглавница с бухал
Хит

Детска възглавница с бухал

Детска възглавница от плюш с бухал.Лилавата плюшена възглавница с трите цветни пера и бухала Олинка ..

Цена:

33.98 лв. Без данък: 28.32 лв.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Възглавници за спане и кърмене

За съжаление, въпреки, че живеем в модерни времена, повечето хора смятат, че възглавниците за спане и кърмене за бебета за една излишна глезотия, от която без проблеми могат да се лишат. Обяснението за подобно мислене е много просто – нашите майки и баби са отглеждали децата си без такива пособия. Е, те са отглеждали деца и без столчета за кола, просто защото не е имало такива, а не защото те не са важни! Специалните възглавници за спане и кърмене за бебета са наистина важни, обясняват експертите от ГУГА. Именно поради тази причина в нашия каталог ще откриете страхотна колекция от тях.

Възглавниците за спане се поставят в бебешките кошари и бебешките колички. Те имат една основна цел – да възпрепятстват рефлукса при новородените бебета. Именно той е основната причина за дискомфорта на при малчуганите. А щом рефлукса е предотвратен Вие и детето Ви ще се радвате на спокоен сън и спокойни разходки. Разглеждайте възглавниците за сън, които се предлагат в магазин ГУГА и изберете идеалната за своето малко съкровище. С нея ще му подарите спокойни нощи и забавни разходки извън дома.

Приложението на възглавниците за кърмене е двойно, че даже и тройно. Съветваме Ви да се обзаведете с една такава още през последните месеци от бременността Ви. Възглавниците за кърмене са направени така, че да ги използвате още преди появата на бебето – може да лежите на тях и да ги ползвате като допълнителна подпора, при седене. Всяка майка знае, че през последните месеци от бременността дори най-нормалната поза може да бъде изключително неудобна. С възглавниците за кърмене, предлагани в онлайн магазин GUGA ще улесните не само себе си, но и детето си в последствие. След раждането на бебето, възглавницата за кърмене ще Ви служи, като допълнителна опора. С нея, ще бъдете сигурни, че малкото Ви съкровище е в правилна поза, докато се храни, което от своя страна намалява драстично възможността за задълбочаването на проблема с коликите.

Още едно предимство на възглавниците за кърмене е, че може да ги ползвате и след като вече не кърмите – щом малчугана Ви започне да иска да седи, възглавницата за кърмене ще му служи, като допълнителна опора.

На всяка бъдеща и настояща майка е необходима възглавница за кърмене, която да осигури така важното удобство още в първите дни преди и след появата на новия член на семейството. Кърменето е сложен процес, към който трябва да се пригодят и майката и самото новородено. Колкото по-удобно се чувстват те, толкова по-лесно изпълнима ще бъде задачата, а да не говорим за силната връзка между тях, която се изгражда именно в този момент.

Каква е функцията на възглавницата за кърмене?

Така модерните в последните години възглавници за кърмене са една нова разработка, целяща да осигури максимален комфорт на бъдещите майки, като целта е тя да продължи да служи и след появата на новороденото. На практика това е едно мултифункционално приспособление, позволяващо няколко начина на използване, всеки от които гарантира възможно най-голямо удобство.

Една възглавничка за кърмачки може да се използва като:

  • Опора за майката по време на бременността;
  • Опора за детето по време на хранене;
  • Защита на бебето срещу преобръщане и падане от леглото;
  • Основа, върху която детето да бъде приучавано да седи.

Ние ви предлагаме възглавница за кърмене, която може да изпълни всяка от тези функции и то по най-добрия възможен начин. Добре е да закупите този мултифункционален бебешки аксесоар още през втория триместър от бременността, защото той ще ви бъде изключително полезен по време на почивка. Всяка бременност е свързана с огромно напрежение и болки в гърба, а също и с отоци в крайниците, които можете да облекчите, използвайки възглавничката като опора за краката.

Непосредствено след появата на малкото дете, тя ще ви бъде нужна по време на хранене. С нейна помощ ще оформите удобно гнездо за малкото човече, в което то ще се чувства максимално удобно, докато го кърмите или храните с биберон. Нейните услуги ще можете да използвате и на по-късен етап, когато детето започне да се обръща, седи и храни самостоятелно. Тя ще му осигури стабилна опора и ще го предпази от евентуално падане.

Високо качество на изгодна цена

Ние ви предлагаме възглавници за кърмене, отговарящи на най-високите съвременни стандарти, на цени, каквито малко бебешки магазини могат да ви предложат. Изделията са изработени от най-качествените съвременни материали и съдържат изцяло безопасни за здравето компоненти.

Кърмаческата възглавничка е изработена от меки силикон-полиестерни топчета, устойчиви на всякакво натоварване. Ще бъдете доволни да откриете, че тя разполага със сваляем калъф, който можете лесно да изпирате дори в пералня машина при подходящата температура. Отличната хигиена е ключът към доброто здравословно състояние на детето и майката. Не подценявайте този фактор при избора на бебешки аксесоари.