Стъпала за баняСтъпало за баня - Hello Kitty
Хит

Стъпало за баня - Hello Kitty

Стъпало за баня, осигуряващо стабилност и безопасност при използването му от всяко дете. Това стъпал..

Цена:

14.90 лв. Без данък: 12.42 лв.

Детско стъпало за баня - Океан и море сиво
Хит

Детско стъпало за баня - Океан и море сиво...

С това стъпало, детето Ви ще поиска само да извършва повечето хигиенни процедури, за които досега, е..

Цена:

12.70 лв. Без данък: 10.58 лв.

Повдигащо детско стъпало за баня - Дино
Хит

Повдигащо детско стъпало за баня - Дино...

Удобно и стабилно детско стъпало, подходящо за баня или тоалетна, което помага на детето да бъде по-..

Цена:

11.90 лв. Без данък: 9.92 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Стъпала за баня

Времето лети неусетно, когато си родител. В един момент държиш своето малко, новородено съкровище и искаш да го защитиш от целия свят, а в следващия вече се налага да заменяш бебешките аксесоари за къпане и да купуваш стъпала за баня за своето пораснало мъниче. Когато децата растат, растат и техните нужди, а и желанието им да бъдат самостоятелни. Да научите малчуганите на самостоятелност е от особено значение. А една от първите стъпки към нея са стъпалата за баня. С помощта на забавните стъпала за баня от онлайн магазин ГУГА, Вашето слънчице ще може напълно самостоятелно да достига до мивката и да се грижи за сутрешния си тоалет – миене на ръце, лице и зъбки.

Детските стъпала за баня, които нашият специализиран детски магазин предлага са изключително забавни – целите украсени с шарени, любими на децата, картинки. Да забавляват децата, обаче далеч не е единственият приоритет на експертите от бранда. Преди всичко ние държим на безопасността на малчуганите. Поради тази причина, всички детски стъпала за баня, които Ви очакват в магазина са изключително безопасни. Те са снабдени с основа, която не се пързаля, а повърхността им е облечена в гума, за да няма опасност детето да се подхлъзне на нея. Забавните стъпала за баня на бранда могат да бъдат използвани и като столчета. Всичко зависи от личните предпочитания на Вашето дете.

Освен прекрасните стъпала за баня при нас ще откриете и всичко останало, което Ви трябва за една неповторима баня за деца. Без значение дали сте родител на съвсем малък бебок или на вече пораснал малчуган селекцията на марката по отношение на артикули за баня е просто ненадмината. В магазина има не само корита и ванички за баня и поставки за тях, но и специални хавлии и кърпи, изработени от органични материали, специално за деца.