Твърд повивалник Hello Kitty

Хит
  • Maltex
  • Производители  Maltex
  • Наличност:  В наличност
  • SKU: 395040
  • EAN: 5903067013950
Характеристики
  • Материал водоустойчиво покритие
  • Подходящи за подарък на Момичета
  • Цвят Розов
Виж всички

   Този повивалник от серията "Hello Kitty" е подходящ за поставяне върху всякакъв вид повърхности. Повивалникът е с твърда основа за по-голяма стабилност. Трите повдигнати страни осигуряват максимална безопасност на вашето бебче. Наличен в два размера.

В първоначалния списък с належащи покупки за очакваното да се появи на бял свят бебе, задължително включете и твърд повивалник за бебе. За разлика от стандартните меки повивалници той гарантира сигурността и безопасността на вашето дете, докато го увивате в любимата му пелена или докато сменяте памперса му – движение, което, както се досещате, ще повтаряте десетки пъти на ден, тоест трябва сериозно да се замислите за най-практичния вариант за вас и вашето мъниче.

Нашето предложение за повивалник с твърда основа е насочено към момиченцата. Дизайнът е с популярната анимационна котка Hello Kitty – любима на толкова малки момиченца по цял свят. Самият повивалник е с крачета, които могат да бъдат монтирани, ако желаете да го поставите на детското легло. Лесен и удобен за употреба, продуктът пристига в модерен цвят от бебешко розово. Размерите на предлагания модел твърд повивалник за бебе при нас са два вида: 50 х 70см и 50 x 80 см. Вземете този, който ще пасне на интериора и подредбата на бебешкия кът или готовата ви детска стая у дома.

Задължително се сдобийте с повивалник за бебе, защото с него ще ви е много по-лесно и удобно, а детето ще е винаги на сигурно място, докато сменяте дрешките или пелените му. Много родители изпускат тази покупка и после, докато повиват децата си, изгърбвайки се било то на спалнята, или над кошарата, съжаляват. Не съжалявайте, а купете навреме тази важна придобивка за бъдещите мигове с вашето мъниче. Ще ви бъде и удобно, и практично, а най-хубавото е, че нашият продукт е евтин и изгоден. Насладете се на наистина ниска и разумна цена за твърд повивалник от високо качество и с оригинален момичешки дизайн.

Материал водоустойчиво покритие
Подходящи за подарък на Момичета
Цвят Розов

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още