Обиколници за кошараПлетен комплект за бебешко креватче бял
Хит

Плетен комплект за бебешко креватче бял...

С този комплект от 4 части, легълцето на Вашето бебче ще е достойно за корицата на най-известните сп..

Цена:

124.90 лв. Без данък: 104.08 лв.

Плетен комплект за бебешко креватче бежов
Хит

Плетен комплект за бебешко креватче бежов...

С този комплект от 4 части, легълцето на Вашето бебче ще е достойно за корицата на най-известните сп..

Цена:

124.90 лв. Без данък: 104.08 лв.

Плетен комплект за бебешко креватче екрю
Хит

Плетен комплект за бебешко креватче екрю...

С този комплект от 4 части, легълцето на Вашето бебче ще е достойно за корицата на най-известните сп..

Цена:

124.90 лв. Без данък: 104.08 лв.

Плетен комплект за бебешко креватче сив
Хит

Плетен комплект за бебешко креватче сив...

С този комплект от 4 части, легълцето на Вашето бебче ще е достойно за корицата на най-известните сп..

Цена:

124.90 лв. Без данък: 104.08 лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Обиколници за кошара

Бебетата растат наистина неусетно. В един момент, малкото човече е съвсем зависимо от родителите си и основно спи в кошарки, бебешки колички или на ръце. А в следващия вече започва да се движи и да иска да се изправя само, за да опознава света. В случай, че при Вас това време е дошло, сега е момента да проучите бебешките обиколници за кошари, които Ви очакват в специализирания детски магазин ГУГА.

За бебешките обиколници за кошара трябва да се замислите някъде след 3-тия месец на Вашето съкровище. Тогава то започва да става активно, както по време на сън, така и докато е будно в кошарката си. Започне ли малкото човече да се върти, докато спи, значи е настъпил момента да му потърсите красив обиколник. Той ще предпази детето Ви от възможни удари по главата и заклещване на ръце и крачета, по време на сън. Обзавеждайки малкото човече с обиколник от фирмения магазин на GUGA ще се погрижите не само за неговата безопасност, докато спи, но и ще си осигурите необходимото спокойствие!

Обиколници за кошара са нужни на всички родители, желаещи да осигурят най-доброто на своето дете. Те са едни от най-важните приспособления за детското креватче, поради така важната им защитна функция. Едва ли има родител, който не би желал да елиминира дори най-малката вероятност детето му да се нарани и пострада. Обезопасяването на дома е първото, с което добрите родители се заемат, дори още преди появата на новия член на семейството.

Какви качества трябва да притежава добрият обиколник?

Качественият обиколник за бебешко креватче не е приспособление, което можете да пригодите сами с подръчни средства. Някои родители смятат за напълно достатъчно да оградят дървената решетка на кошарката с възглавници или меко одеяло, за да предпазят малкото дете от заклещване между дървените пречки. Всички те разбират бързо колко неефективни са тези приспособления. Децата (дори най-малките) са способни да издърпат и преместят всички недобре закрепени прегради.

Свойствата, които трябва да притежават качествените обиколници за кошари са:

  • Естествени материали;
  • Мека сърцевина;
  • Възможност за безпроблемно почистване;
  • Красив десен;
  • Достъпна цена.

Обиколникът или поне външната му част трябва да бъде изработен от напълно естествени материали – по възможност 100% памук. Външните тъкани са тези, които влизат в пряк контакт с детето и тези, които могат да предизвикат обриви и алергии. Десенът трябва да е изготвен от напълно безопасни бои и пигменти, тъй като малките деца изпитват потребност да слагат в устата си всичко, което се намира в техния обсег.

Меката и плътна сърцевина при качествените обиколници има за цел да омекотява евентуалните удари. Поради пълната липса на координация и баланс у най-малките, всяко тяхно движение ги изправя пред риск от удари и падания. Оптималната плътност на сърцевината ще предотврати всяка възможност за заклещване на крайниците и главичката на детето.

Възможността за изпиране е сред най-важните характеристики, притежавани от добрите обиколници за детски легла. Имайте предвид, че това приспособление ще се използва в продължение на години, а невъзможността да го почиствате редовно ви изправя пред нуждата от честа подмяна на обиколника – разход, който вероятно сте склонни да си спестите.

Красивият десен на материята, използвана за дамаска на обиколника ще радва и вас и малкото ви детенце. Красотата е нещо, на което всички родители залагат, избирайки принадлежностите, необходими за отглеждането на дете. Свежите и ярки цветове са с приоритет пред тъмните багри, макар и по-предразположени към замърсяване и нуждаещи се от често почистване.

Изгодната цена е нещо, което всеки бъдещ или настоящ родител търси, защото отглеждането на дете е един сериозен разход за всяко домакинство. Цената, обаче никога не бива да бъде за сметка на качеството. Изгодната цена е тази, срещу която получаваме най-високи показатели за качество и функционалност. В това отношение нашите обиколници за бебешки легла са наистина изгодни, защото покриват най-високите критерии за качество и практичност.

Защо да изберете обиколниците, предлагани в Гуга?

Причината да закупите обиколник за кошара от детски магазин Гуга е отличното съотношение между качество и цена, което предлагаме. Избирайки нашите продукти, вие получавате пълен комплект принадлежности за детското легълце, добавен към предлагания от нас обиколник. Комплектът ви позволява да спестите средства и време, които в противен случай бихте разходвали в търсене на останалите компоненти.

С всеки обиколник за бебешко легло, предлаган от Гуга, вие получавате също: меко бебешко дюшече, мека възглавничка със сваляем калъф и органайзър за бебешките принадлежности. По този начин ще получите комплект от 4 компонента на цената на един и в същото време ще разполагате с продукт, отговарящ на най-високите родителски изисквания.

Причината да заложите на детски магазин Гуга е нашият стремеж да предложим най-доброто за вашето дете. В нашия магазин сме се постарали да присъства всичко, което в някакъв момент ще бъде нужно на децата или на техните родители. Изделията са подбрани от специалисти, които знаят как да отличат добрите продукти от посредствените.