ЛигавнициЛигавници 4+ месеца, син и зелен
Хит

Лигавници 4+ месеца, син и зелен...

Направете храненето на вашето дете по-приятно и по-лесно!С лигавника на Twistshake храненето ще бъде..

Цена:

21.90 лв. Без данък: 18.25 лв.

Лигавници 4+ месеца, розов и лилав
Хит

Лигавници 4+ месеца, розов и лилав...

Направете храненето на вашето дете по-приятно и по-лесно!С лигавника на Twistshake храненето ще бъде..

Цена:

21.90 лв. Без данък: 18.25 лв.

Лигавници 4+ месеца, бял и черен
Хит

Лигавници 4+ месеца, бял и черен...

Направете храненето на вашето дете по-приятно и по-лесно!С лигавника на Twistshake храненето ще бъде..

Цена:

21.90 лв. Без данък: 18.25 лв.

Хавлиени лигавници за хранене на бебе
Хит

Хавлиени лигавници за хранене на бебе...

Бебешки лигавници в различни цветове. Хавлиени лигавници с велкро закопчаване, изработени от 100% па..

Цена:

3.90 лв. Без данък: 3.25 лв.

Детски лигавници от бамбук
Хит

Детски лигавници от бамбук

Лигавници в различни цветове.Лигавниците са изработени в различни цветове, за момиченца и момченца.С..

Цена:

3.90 лв. Без данък: 3.25 лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Лигавници

Храненето на малко дете може да бъде от изключително забавно, до кошмарно преживяване, в зависимост от това, от коя страна го гледате. За малчуганите опитването на различни храни и изпоцапването на всичко наоколо с тях е самото забавление. За майките, които после трябва да перат и мият всичко около къта за хранене на своето съкровище, обаче целият процес по важното хранене на бебе далеч не изглежда толкова весел. За да намалите максимално щетите, които Вашето слънчице нанася по дрехите си, докато се храни е добре да се обзаведете с така полезните детски лигавници, съветват експертите на ГУГА.

Разнообразни модели бебешки лигавници Ви очакват в онлайн магазин GUGA. Красивата селекция, направена от експертите на бранда наистина ще Ви остави очаровани. Може да избирате между различни цветове на детските лигавници, както и измежду различните материи, от които са направени те. Нашият магазин предлага както традиционните хавлиени лигавници, изработени изцяло от органичен памук, така и лигавници от бамбук. Всичко весели и забавни модели лигавници, които Ви очакват при нас се закопчават бързо и лесно, така че няма да имате проблеми с тях. Почистването на лигавниците е напълно стандартно и не изисква никакви допълнителни усилия от Ваша страна. С веселите лигавници от бебешките експерти можете да оставите Вашето съкровище да се цапа на воля, колкото му душа иска, без да се притеснявате за петната.

Процесът по хранене на бебе изисква изключителна отдаденост и търпение от страна на родителите. Все пак, в този период ще формирате бъдещите хранителни навици на своето дете. В GUGA ще намерите всички необходими пособия за хранене на бебе, с които да улесните този процес. Освен това, в магазина на бранда се предлагат и страхотни пособия за баня за деца. Докато къпете Вашият малчуган Вие реално го научавате на лична хигиена и любов към чистотата – процеси, изключително важни не само за правилното развитие, но и за възпитанието на детето.

В този раздел сме включили друга важна част от бебешкия арсенал – практичните и така нужни бебешки лигавници. Те ще ви бъдат необходими много скоро след раждането на детето, затова можете да ги закупите заедно с останалите аксесоари, които ще влязат в употреба още от първия ден. Разбира се, няма нужда да избързвате с покупката, защото този вид бебешки продукти вероятно ще ви бъде подарен от близки и приятели, дошли да посетят за първи път малкото човече.

Колко лигавника ще ви бъдат нужни при отглеждането на детето?

Употребата на детски лигавници е интензивна и продължава до момента, в който координацията на движенията позволи на детето да се цапа възможно най-малко по време на хранене. Това означава, че трябва да се запасите с достатъчно количество от този тип бебешки продукти, защото те ще бъдат подложени на сериозно изпитание.

Ако смятате, че един лигавник дневно ще ви бъде достатъчен, то вероятно сте наистина млади родители без никакъв опит в отглеждането на дете. Имайте предвид, че лигавникът обикновено се нуждае от изпиране след всяка употреба, а предвид честото хранене на малките, това означава, че трябва да имате готов за употреба продукт за следващото подхапване.

Бебешките лигавници никога не са в излишък. Колкото и много да имате от тях, те обезателно ще влязат в употреба на даден етап. Имайте предвид, че храната, която децата консумират съдържа естествени пигменти, петната от които се премахват изключително трудно, а в повечето случаи това е напълно невъзможно. Пюре от моркови, ябълки, домати, червени плодове – следите от тях ще останат, независимо с колко качествен препарат перете.

Ако държите на хигиената и на това детето ви да бъде винаги спретнато и чисто, към което съветваме да се придържате, то най-много след месец употреба ще трябва да изхвърлите лигавника от употреба и да го замените с друг. Разбира се, не е нужно да се запасявате с големи количества още от самото начало. Можете да попълвате запасите постепенно, като съобразявате размера с физиката на растящото дете.

На кои модели да заложите?

Разнообразието от бебешки лигавници днес е огромно. Моделите варират като материал, форма, метод на закопчаване, визия, а това може да затрудни всеки неопитен родител. Нашите експерти съветват да се насочвате към изделията от естествени материали, като памук и бамбук, каквито ще откриете в нашия сайт.

Разбира се, синтетичните материи се зацапват по-трудно и се почистват по-лесно, а освен това съхнат много по-бързо от памучните и бамбуковите тъкани. Те, обаче имат много ниска абсорбираща способност, а повярвайте ни, детските храни и сокове често ще попадат в огромни количества върху лигавника. Ако не искате бързо да достигнат до бебешките дрешки, то изберете моделите от по-плътна естествена материя.

Синтетиката, също така има свойството да се наелектризира и дразни кожата. Бебешкият лигавник често се използва за избърсване на детското личице, а вие не бихте желали това да причинява сърбеж, обриви и зачервяване на деликатната кожа. Самото дете често ще допира лигавника до лицето си, докато се храни – децата имат този особен навик. С моделите, изработени от напълно натурални влакна си спестявате всякакви притеснения и неудобства.