Бебешки кошариДървена кошара - Мече
Хит

Дървена кошара - Мече

Единична мострена бройка!Кошарата е със стандартни размери 120 см x 60 см. Две нива на позициониране..

Цена:

332.90 лв. Без данък: 277.42 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Бебешки кошари

На пазара се предлага голямо разнообразие от бебешки кошарки. Затова, ако Ви предстои да станете родител за първи път е нормално да сте малко объркани в избора си. Има няколко основни неща, които трябва да имате предвид при избора, разкриват специалистите по бебешки комфорт от ГУГА. Разбира се, първо трябва да прецените къде точно ще позиционирате кошарката в дома си. Внимателно подберете мястото, така че Ви бъде лесно достъпно и изключително близо до повивалника, защото честичко ще отскачате и до двете щом бебето се появи.

Имайте предвид няколко важни неща за бебешките кошари. Първо, височината на решетката – не след дълго Вашето съкровище ще започне да се изправя. Затова, се уврете, че решетката на е достатъчно висока, така че да го спира от разходки извън Вашия контрол. Също така, проверете какво е дъното - то трябва да бъде решетъчно, така че като поставите матрака върху него да се получава добра вентилация. Най-добрият материал, на който може да се спрете е дървото. Именно дървени са всички кошарки, които Ви очакват в ГУГА. Дървото е екологичен материал, така че няма опасност за детето Ви, дори то да започне да го гризе в даден момент. Освен това, дървените кошари придават прекрасен уют и топлина, който пластмасовите просто не могат да дадат на детето Ви.

При нас в детски магазин Guga ще намерите огромен избор от бебешки кошари на едни от най-ниските цени за родния пазар. Можем смело да ви уверим в отличното им качество и здравина, защото за нас сигурността на вашето мъниче е не по-малко важна. Покупката на бебешка кошара за спане може да бъде истинско предизвикателство за повечето родители, а вероятността да закупите некачествен продукт е доста голяма.

Избирайки да направите покупката на кошарка от специализиран магазин като нашия, вие получавате пълна гаранция за високата устойчивост и функционалност на бебешкото легло. Атрактивният му дизайн е просто допълнителен бонус, от който вярваме, че няма да откажете да се възползвате.

В категория Кошарки ви предлагаме:

Дървени кошарки

В нашия магазин разполагаме с богат асортимент бебешки кошари дървени, като дървото е оригинален масив, а не дървесни плоскости. Споменаваме този факт, защото той е от огромно значение за здравето на новороденото ви дете. Дървесните МДФ и ПДЧ плоскости са произведени по специална технология, включваща употребата на голям брой смоли и лепила, които могат да предизвикат алергии и дихателни проблеми у малкото ви дете.

Добрите родители винаги избират качествените бебешки дървени кошари, не само защото са с по-атрактивен и функционален дизайн, но и поради доказаната им безопасност. Ние ви предлагаме качествена бебешка кошара дървена, която е обработена с напълно безопасни за здравето на детето ви материали. Тяхната цел е да запазят здравината на дървото за по-дълго време, без да създават здравословни проблеми, дори ако бебето ви гризе отделните компоненти.

Свойства на детските кошари

Бебешките кошарки, които ще откриете при нас предлагат две нива на позициониране, между които можете да избирате спрямо възрастта на детето и собствените си виждания за удобство. Налична е и отлично разработена подматрачна рамка, пригодена да улеснява проветрението на матрака.

Леглото на малкото ви дете често ще бъде омокряно, а подходящата рамка улеснява подсушаването на матрака. Добрата циркулация на въздуха е особено необходима, тъй като предотвратява развитието на акари, плесени и гъбички в сърцевината на бебешкия матрак.

Малкото матраче, придружаващо всеки модел бебешка кошара, предлагана в Гуга е с много добри антибактериални и анатомични свойства. То е достатъчно меко, за да осигури максимален комфорт на вашето бебе, но в същото време предлага достатъчна опора на детското тяло – гаранция за правилното развитие на опорно-двигателния му апарат. Бебешките матрачета имат качествено текстилно покритие, което не предизвиква запарване на кожата, задържане на миризми и кожни раздразнения.

За да ви създадем максимално удобство при отглеждането на малкото си дете, ние сме подбрали кошарки, разполагащи с чекмедже за съхранение на неговите дрешки или други принадлежности, необходими на всяко новородено. Както самото легло, така и подматрачната рамка и чекмеджето са изработени от здраво и качествено естествено дърво.

Нашите бебешки кошари са не само красиви и здрави, но и много практични. Те имат за цел да осигурят удобство на вас и вашето малко дете за един доста дълъг период от време. Моделите, предлагани при нас разполагат със задължителните обиколници, служещи като предпазител срещу нараняване, когато бебето стане по-подвижно и палаво.

Друго удобство за вече порасналите малчугани е възможността за отстраняване на част от пръчките, изграждащи предната преграда, с което се позволява на детето да напусне леглото по един лесен и напълно безопасен начин. Красив и функционален дизайн, естествени материали и качествена изработка – това е само малка част от чудесните характеристики на бебешките ни кошарки.