Tротинетка с родителски контрол, Go Up Deluxe Fantasy Lights – цвят мента

 • Globber
 • Производители  Globber
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: 647-206
 • EAN: 4895224404293
Характеристики
 • Възраст 1-2 години, 3-4 години, 5-7 години
 • Материал Неръждаема стомана, EVA пяна, Пластмаса
 • Подходящи за подарък на Момичета, Бебета, Момчета
 • Цвят Зелен
Виж всички

   


Други продукти от колекцията


Защо да купувате три продукта, като може да ги имате само в един? Тази детска триколка за бутане на френската марка Globber е подходяща за деца над 15 месеца, като може да продължи да се използва дори след като детето ви навърши 9 години. Вълнуващите преживявания с нея са гарантирани и това се дължи на забавния дизайн с tribal щампа, светещите колела и наличните за тази серия функционалности.

Тя има три начина за употреба:

 1. Детска триколка за бутане Globber с родителски контрол и със седалка – от 15 до 36 месеца;
 2. Само седалка без лост (като колело за яздене) –  от 15 до 36 месеца;
 3. Като тротинетка с три колела в изправено положение – от 3 до 9 години.

Тротинетките с родителски контрол на Globber от серията Go Up Deluxe Fantasy Lights се предлагат с различни цветове и щампи, а този модел може да бъде открит в още един вариант – като детска триколка за бутане в пастелно розов цвят и с щампа на цветя.

Тази детска триколка за бутане Globber от серията Go Up Deluxe Fantasy Lights е изключително лесна за сглобяване и трансформиране в различните налични режими. Тя притежава регулируема и мека TPR седалка за по-голямо удобство, както и единствения по рода си бутон за заключване на волана. Така лесно може да се премине от режим на возене към режим на ходене и то отново само с едно натискане на бутона. И всичко това може да се открие само в един продукт.

Основни характеристики на детска триколка за бутане в цвят мента:

100% tool-less дизайн

Дизайнът не изисква инструменти за сглобяване, което гарантира лесното трансформиране на продукта.

Седалка

Мека седалка от TPR пяна с 3 нива за регулиране на височината (27, 29 и 31 см), монтирана на поддържащ лост, благодарение на който с помощта на копче седалката се движи едновременно нагоре и назад лесно и безопасно.

Телескопична дръжка

Тази детска триколка за бутане Globber е с телескопична дръжка, която позволява регулируемост на 4 нива (67.5, 72.5, 77.5 и 82.5 см), и с метално Т-образно кормило в комбинация с удобни и издръжливи TPR ергономични дръжки от устойчив материал, който не позволява хлъзгане на ръцете.

Платформа

Свръхниска найлонова подсилена структура с противоплъзгаща, широка двуцветно комбинирана платформа, поддържаща до 50 кг.

Колела

Две предни светещи 121-милиметрови колела и едно задно 80-милиметрово колело, направени от висококачествен и високоустойчив полиуретан (PU). Движението с тях е напълно безшумно и плавно, а за да светят колелата не са необходими батерии.

Спирачка

Дълга и обхващаща цялото задно колело спирачка, чието предназначение е да спомага за по-доброто спиране. В същото време предпазва самото колело, играейки ролята и на калник.

Стъпало за крачетата

Дълга, широка и подвижна поставка за крака за повече комфорт и безопасност.

Сгъваема система

Невероятната детска триколка за бутане Globber 5 в 1 е сгъваема и използва патентована система за сгъване на Globber, която чрез един бутон за прибиране на кормилото я превръща в тротинетка лесна за пренасяне и компактна за съхранение.

Система за заключване на кормилото

Бутон за заключване на кормилото, който позволява на колелата да се движат само напред и назад.

Възраст 1-2 години, 3-4 години, 5-7 години
Материал Неръждаема стомана, EVA пяна, Пластмаса
Подходящи за подарък на Момичета, Бебета, Момчета
Цвят Зелен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още