Детско плюшено одеяло

Детско плюшено одеяло

39629
Последна наличност
58,00 лв.
С вкл. данък

Плюшено одеало с глава на Бухал - плюшена възглавница.

Описание

Плюшеното одеяло в турско синьо, представено от Онлайн магазин за детски играчки и аксесоари, е меко и топло. Изработено е от висок клас плюш, с напълно безвредни бои. Може да се пере в пералня при температура 30°С.

Плюшената глава на бухала играе ролята на „скрин”, който може да съхранява одеялото. Нужно е само да го плъзнете към плюшения бухал, а движението отнема секунди.

Плюшено одеяло с играчка е и атрактивна декорация за детска стая. Убедете се сами с избора на този продукт.

Подробности за продукта

Възраст
0+ месеца
Размер на продукта
144 x 120 cm
Материал
Плюш
1 Артикул

Относно NICI - Световноизвестна немска марка за плюшени играчки

Историята на NICI е повече от интересна. Фирмата е от Altenkunstadt, Германия и започва като малка семейна фирма. През 1986 г. фирмата вече се е утвърдила като световен лидер и производител на висококачествени детски плюшени играчки.

Заради наложените си вътрешни стандарти за високо качество и майсторство за изработка, NICI използват само най-качествените материали и създават най-добрите плюшени играчки за гушкане, които със своя уникален дизайн печелят сърцата на милиони фенове по цял свят.

С тяхната широка гама от продукти и множество лицензни продукти, NICI се утвърдиха като водещ световен производител на плюшени играчки и подаръци за цялото семейство.

NICI – свят изпълнен с приятели.

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители
Product added to wishlist
Product added to compare.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.