Детска плюшена играчка Лисица-Fox Finolin

Детска плюшена играчка Лисица-Fox Finolin

39877
Няма достатъчно продукти в наличност
33,90 лв.
С вкл. данък

Плюшена лисица - верният приятел за гушкане

Описание

Плюшената играчка Лисица Fox Finolin, която е мека и пухкава, е особено подходяща за деца от детската градина. С яркооранжевата си козинка и белите си коремче, муцунка и лапички предложеното от нас плюшено животно ще спечели сърцето на Вашето дете, а мекият плюш ще го накара да заспи.

Ушичките на нашата плюшена лисица са оцветени в ярко синьо, а живописно оформените тъмносини листа ще приканват Вашето дете към изследване на цветови контрасти, форми и фигури.

Подробности за продукта

Относно NICI

Историята на NICI е повече от интересна. Фирмата е от Altenkunstadt, Германия и започва като малка семейна фирма. През 1986 г. фирмата вече се е утвърдила като световен лидер и производител на висококачествени детски плюшени играчки.

Заради наложените си вътрешни стандарти за високо качество и майсторство за изработка, NICI използват само най-качествените материали и създават най-добрите плюшени играчки за гушкане, които със своя уникален дизайн печелят сърцата на милиони фенове по цял свят.

С тяхната широка гама от продукти и множество лицензни продукти, NICI се утвърдиха като водещ световен производител на плюшени играчки и подаръци за цялото семейство.

NICI – свят изпълнен с приятели.

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.