Пъзел Gibsons от 250 XL части – Празникът на градчето, Тревър Митчъл

Хит
  • Gibsons
  • Производители  Gibsons
  • Наличност:  Очаквайте скоро!
  • SKU: TYPZ0003590
  • EAN: 5012269027037
Характеристики
  • Брой части 250
  • Размер 49 x 34 cm
Виж всички

   


Ежегодният празник на градчето е най-голямото събитие за набиране на средства за местните хора. Изложените щандове предлагат всичко – томбола, вкусни свежи торти, направени от градските дами, както и игри на късмета.
Пъзелът, произведен от Gibsons, се състои от 250 XL части – размерът им е два пъти по-голям от частите на стандартен пъзел от 1000 части на марката. XL частите са по-удобни за боравене и подреждане, а размерите на подредената картина на пъзела отговарят на тези на пъзел от 500 части – 49 x 34 сантиметра.

Тревър Митчъл (Trevor Mitchel)
След като завършва Брадфордския колеж по изкуства, Тревър Митчъл започва кариерата си като арт директор на рекламна агенция в Лондон (1979 г.). Да, но когато в сърцето ти е британската провинция и рисуването, града и офиса само те задушават. Преди да има тежки последици върху творческото му вдъхновение, Тревър се завръща в родния си Западен Йоркшир, като художник на свободна практика. Това става през 1986 г., а че е правилното решение го убеждават валящите поръчки за илюстрации, поздравителни картички, а картините му се продават дори като репродукции и превърнати в пъзели от големи световни компании. Днес изкуството на Тревър може да се открие в редица продукти – принтове, картички, пъзели, метални табелки, колекционерски съдове и др. Неговата детска мечта – да стане художник – се сбъдва. Сред любимите му сюжети са различни превозни средства (парни и винтидж модели), както и картини от любимата британска провинция. Изкуството на Митчъл има много отличителни черти, като сред тях е пресъздаването на миналото върху платното, след много внимателни проучвания за детайлите, стиловете, цветовете, модите. Неговите платна са популярни и със своята носталгичност, автентичност на сцените, пресъздаващи различни земеделски дейности и ежедневния живот на село.

Брой части 250
Размер 49 x 34 cm

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още