Настолна игра - Намери робота

 • Educational Insights
 • Производители  Educational Insights
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: EI2889
 • EAN: 086002028891
Характеристики
 • Възраст 3-4 години, 5-7 години
 • Материал Пластмаса
 • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
 • Цвят Многоцветен
Виж всички

   Занимателната игра „Намери робота“ ще осигури истинско забавление за вашето дете!

Като един истински изследовател то трябва да открие главата, която му е нужна, за да завърши тялото на своя робот. Първо трябва да се използва робот рандомайзера, след което да се потърси върху картата главата на робота. Трябва да съвпадат очите, носа и устата с изображението от стикера, който играча има.

Тази игра е изключително забавна и може да се играе от цялото семейство! Препоръчва се да се играе с от 2 до 4 играча. Не се изисква да се четат сложни инструкции, за да се играе. Това е една от най-харесваните и полезни игри и неслучайно е препоръчана от сдружението МЕНСА в САЩ.

Описание на играта

Луд изследовател е направил дузини роботи и се нуждае от вашата помощ, за да намери правилната глава за тях. Разклатете рулетката, наричана още робот рандомайзър, за да видите как трябва да изглежда роботът. След това прегледайте бързо роботите на дъската, докато намерите съвпадение. Поставете жетона си върху намерената глава. Играчът, който пръв намери 5 съвпадения и сложи всичките си жетони - печели играта.

Правила на играта

 1. Всеки играч си избира цвят на жетоните, с които ще играе.
 2. Най-младият играч разтръсква робот-рандомазера, за да се покажат цветовете на лицето, очите, носа и устата на робота, който се търси. Има 120 цветни комбинации и няма два еднакви робота.
 3. Всички играчи започват да се оглаждат на дъската, за да намерят търсеното лице на робота, което да съвпадне с това, паднало се на рулетката.
 4. Който играч намери пръв търсеното лице, поставя отгоре му свой жетон.
 5. Ако е правилно, играчът печели точка и взима следващия жетон, с който да играе. ВНИМЕНИЕ - ако играч допусне грешка, другите играчи продължават играта без него и той няма право повече да търси този робот.
 6. Играта продължава, като играчът, който е намерил лицето, е този, който разбърква рандомайзера за следващия кръг.
 7. Първият играч, който постави 5 правилни жетона, печели играта.
Възраст 3-4 години, 5-7 години
Материал Пластмаса
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Цвят Многоцветен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още