Музикално детско гърне Zebra, гумирано кафяво

Хит
  • Maltex
  • Производители  Maltex
  • Наличност:  Изчерпано
  • SKU: 6562MIX62
  • EAN: 5903067016562
Характеристики
  • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
  • Цвят Кафяв
Виж всички

   


Време е да създадете нови навици у сладкото мъниче, но раздялата с памперса може да се окаже по-трудна, отколкото сте очаквали. На помощ бързо ще се притече удобното и невероятно забавно музикално гърне Zebra, което ще се превърне в любимото столче на детето ви. Специалните музикални гърнета са създадени именно с цел да бъдат привлекателни и забавни на децата.

Защо изборът на първото гърне е толкова важен?

Първото гърне, което иззема функцията на любимия памперс, трябва да бъде избрано много внимателно. Истината е, че децата приемат сравнително драматично всяка промяна и успяват да се адаптират успешно и безпроблемно, само когато новото е по-забавно и интересно за тях. С помощта на музикалното гърне Zebra преходът от памперс към гърне ще бъде не само безпроблемен, но и желан от детето.

Избирайки съвсем обикновено гърне, особено ако сте закъснели с прехода и детето е не само физически, но и емоционално свързано с памперса, създаването на нов и изключително важен навик ще бъде по-трудно, отколкото сте предполагали. Огромно предимство на чудесните музикални гърнета е свойството им да превръщат физиологичния процес в интересна и забавна игра, а за детето това е най-малко травматично.

Забавно, безопасно и практично

Музикалното гърне Zebra е не само изключително забавно и атрактивно, но и супер практично, защото ще помогне на младите родители в един сравнително сложен период. Отказът на детето да удовлетворява физиологичните си нужди по различен начин често е причина родителите да продължат да отлагат изграждането на един полезен навик, необходим през целия му живот. Практичността на музикалните детските гърнета се състои и в способността им да задържат децата по-дълго, отколкото е възможно при нормални обстоятелства.

Безопасността на гърнето Zebra се дължи на няколко фактора. На първо място, то е изработено от плътна и здрава пластмаса (полипропилен), неподлежаща на счупване. Никой родител не би искал гърнето да се пропука или счупи, докато детето му го използва, поради което безопасността и при този детски аксесоар е задължителна.

Плъзгащото се по гладкия под гърне е предпоставка за опасни инциденти, заради това е наложително да изберете продукт, оборудван с противоплъзгаща се основа. Така движенията на детето, докато седи на любимото си музикално столче, няма да доведат до плъзгане, което от своя страна може да завърши с уплаха или сериозно нараняване.

Чудесното музикално гърне Zebra е с атрактивна визия и анатомична форма. То е създадено да бъде максимално удобно на най-малките. Височината в задната част изпълнява ролята на опора за детското гръбче. Така, ако детето ви е съвсем малко и му липсва баланс, то ще може да седи на гърнето изправено и максимално стабилно.

Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Цвят Кафяв

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още