Коя е Soy Luna и защо децата обожават Сой Луна?

Коя е Soy Luna и защо децата обожават Сой Луна?

Коя е Луна?

Луна, чиято роля изпълнява Карол Севиля, е добро и мило момиче от Мексико. На родителите ѝ се предоставя шанс да отидат в Аржентина и те смятат, че там Луна ще получи по-добро образование, а и ще намери повече приятели. Местейки се, тя започва напълно нов живот, запознавайки се с нови хора. Скоро след това тя открива „Jam & Roller“, където получава невероятната възможност да съчетае двете неща, които обожава: да кара кънки и да танцува. Но това не е всичко. Луна е осиновена и родителите й никога не са пазили този факт в тайна. Въпреки това, Луна внезапно я обзема миналото й след преместването й в Аржентина. И въпреки всичките трудности, с талант и упоритост Луна постига всичко, което реши!

За сериала

„Soy Luna” е аржентински сериал, сниман със сътрудничеството на Дисни Ченъл Европа. В серийния филм „Аз съм Луна“ историята се развива в спортен клуб, където тийнейджърите карат кънки, изпълняват готини песни и заплитат помежду си любовни истории! В Южна Америка шоуто експлоадира като бомба. 16-годишната Карол Севиля, която изпълнява главната роля като героинята Луна, споделя: „Подготовките бяха доста трудни. В продължение на 6 месеца взимахме уроци по каране на кънки, трябваше да станем професионалисти.“

Бъди като Луна Валенте

Луна е сладка, мила, целеустремена и смела. Тя има добро сърце и неописуемо цени родителите си и близките си приятели.Страстта й е карането на кънки, но въпреки това тя обича да пее и да танцува. Онлайн магазинът за бебешки и детски стоки ви предоставя възможността да се докоснете до стила на героинята в сериала „Soy Luna”. Пригответе се за първия учебен ден с училищните принадлежности на Луна Валенте! Може да си закупите чанта или раница за училище в много разнообразни видове, както и тефтери, дневници и несесери за момичета Сой Луна. Също така може да си закупите и лицензирани тениска на Soy Luna, с която да покажаете колко много подражавате на сериала!

Препоръчани продукти