Люлеещо конче за язденеДървена люлка - конче
Хит

Дървена люлка - конче

Класическо дървено конче-люлка. Незаменимо забавление за всяко едно детенце. Позволете на вашия малч..

Цена:

133.90 лв. Без данък: 111.58 лв.

Дървено люлеещо се конче за деца
Хит

Дървено люлеещо се конче за деца...

Класическо дървено люлеещо се конче за деца, което ще им донесе незаменими спомени и препускащи игри..

Цена:

135.90 лв. Без данък: 113.25 лв.

Дървено конче за яздене
Хит

Дървено конче за яздене

Прекрасно дървено конче за яздене. Кончето е с колелца, за да улесни придвижването на детенцето. Лес..

Цена:

89.90 лв. Без данък: 74.92 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Люлеещо конче за яздене

Какво представлява люлеещото конче за яздене и защо децата го обожават?

Едва ли има дете, което да не си мечтае за свое собствено конче люлка. Независимо дали в дома Ви расте малък рицар или малка принцеса, малчуганите винаги мечтаят за свое собствено конче за яздене. Това е една много удобна и практична детска играчка, както за навън, така и за у дома, затова те са любими за децата и родителите. Фактът, че са изработени от дърво, пък е допълнителен бонус – те са не само здрави и красиви, но и безопасни за детето Ви.

Защо да подарите люлещо конче на своето дете?

Детето ви вероятно има куп играчки, с които да играе, а това често кара родителите да си задават въпроса: Нужно ли му е и дървено конче за яздене? На този въпрос можете да си отговорите много бързо, като си припомните коя е любимата му играчка в детския кът в парка или на детската площадка? Ако детето ви предпочита да язди, вместо да играе в пясъчника или да хвърля топка, то собствено детско конче, с което да се забавлява у дома ще му донесе огромна радост.

Не се заблуждавайте, че само малките момчета изпитват афинитет към детските играчки за яздене. Голяма част от малките момиченца също ги намират изключително забавни и обичат да прекарват времето си люлеейки се на тях, вместо да играят с кукли или да се отдават на друг вид интелектуални или физически активности.

Винаги е удачно да подарите дървено конче на своето дете, защото то, освен приятно прекарано време ще му донесе и:

  • Добро физическо и социално развитие. Ездата на детски кончета носи не само радост на детето, но и редица ползи за физическото му развитие. Този тип играчки помагат на децата да подобрят чувството си за баланс. Приучавайки се да се задържат върху люлеещото се конче, малчуганите придобиват също по-устойчива и уверена походка. Чувството за равновесие, което е изключително важно за тяхната стабилност се изгражда неусетно и без специални усилия.
  • Друга важна полза за физическото състояние на вашето дете е неговата двигателна активност. Макар на пръв поглед язденето на дървени кончета да изглежда изключително лесно, то оказва сериозно натоварване на почти всички части от тялото. Физическата активност е от решаващо значение за здравето на всяко дете. Факт е, че децата, които са по-малко активни във физическите занимания са предразположени към затлъстяване и редица хронични заболявания, свързани с наднорменото тегло.
  • Не на последно място, язденето на дървено конче има принос и за социализирането на едно дете. Присъствието на негово собствено конче у дома, ще му създаде цял куп приятели, които ще искат да си играят с него, а това е важна стъпка за създаване на добър социален статус. Децата, които са изолирани от своите връстници често страдат от ниско самочувствие и липса на отборен дух. Кончето определено е играчка, която може да сплоти всяка група деца.

Какви детски кончета за яздене ви предлага Гуга?

Както във физическия ни магазин, така и на онлайн страницата ни ще намерите чудесни предложения под формата на детски кончета за яздене. Част от тях са статични модели, тип люлка, а други са на колела. Можете да изберете модела спрямо възрастта на детето или на база личните му предпочитания. Можете целенасочено да изберете вида, който ще окаже най-благоприятно въздействие на физическото му израстване.

Нашите кончета се чудесни с това, че са комбинация между класическата играчка и нейния модерен прочит. Като класическа черта можем да посочим дървото, от което този тип играчки са изработени, а като модерно решение – иновативния дизайн, благодарение на който играчките са много по-атрактивни и мобилни и същевременно много по-безопасни, в сравнение със своите древни предшественици. Винаги е удачно да подарите на своето или друго любимо дете конче, което да язди на воля.