Детско столче за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг - Розово

Хит
  • BabyAuto
  • Производители  BabyAuto
  • Наличност:  Изчерпано
  • SKU: 8436015310223
  • EAN: 8436015310223
Характеристики
  • Максимално тегло кг. 36 кг
  • Подходящи за подарък на Момичета
Виж всички

   


Детски столчета за кола за деца от 15 до 36 кг, група 2/3. Столчетата на Испанската фирма BabyAuto са известни със своята ергономичност и отговарят на най-високите стандарти за безопастност на децата.


В днешно време, все по-голям е броят на семействата, които предпочитат да пътуват със своите автомобили по време на семейните си почивки. А за да мине една почивка добре, е необходимо, на първо и най-важно място, пътуването да е минало безопасно и комфортно. Tук се появяваме ние с няколко предложения на испанските производители на детски столчета за кола - BabyAuto.


  • Произведено в Испания - Проектиран и произведен в Испания - истински европейски продукт, гарантиращ най-високо ниво безопасност.
  • Isoclick-fix® система за поставяне на седалката на автомобила - Тази система позволява бързо и лесно, само с едно щракване, да поставите седалката във Вашата кола.
  • Продукт, преминал тестове за безопасност при удар - продуктът е проектиран, тестван и е бил сертифициран, съгласно изискванията на европейската директива, касаеща безопасността на детското оборудване (ECE R44/04) ).

Скъпи родители, на вашето специално внимание представяме ZITI FIX Urban – уникално детско столче за кола 15-36. Подходящо за деца на 2 години, това столче е едновременно удобно и безопасно. Можете да избирате между три цвята от нашите модерни столчета за кола от 15 до 36 кг, а именно розово, сиво и черно.


Напомняме ви, че за да мине една почивка добре, е необходимо, на първо и най-важно място, пътуването да е минало безопасно и комфортно. Точно с тази идея испанските производители на предлаганото от нас столче за кола 15-36 – BabyAuto – създава модел, който да отговаря на критериите комфорт и сигурност. След няколко теста, а и след оценката на потребителите, става ясно, че продуктът, наистина, е сред най-предпочитаните по рода си в Европа. Вие също трябва да се доверите на BabyAuto и да пробвате как ще реагира и вашето дете на пътуване с това прекрасно и супер модерно столче за кола 15-36 кг. С мека седалка, подложка за ръце и облегалка, която буквално може да преспи вашето мъниче, вие ще бъдете сигурни, че докато пътувате заедно, всичко ще бъде наистина наред.


Осигурете си перфектното пътуване с детето, като закупите съвременното и компактно столче за кола 15 - 36кг. Заложете на качеството, но само ако е високо и наистина на ниво. Заложете на BabyAuto.

Максимално тегло кг. 36 кг
Подходящи за подарък на Момичета

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още