Детско столче за кола Ziklo - сиво, 9-36 кг.

 • BabyAuto
 • Производители  BabyAuto
 • Наличност:  Изчерпано
 • SKU: 8436015310155
 • EAN: 8436015310155
Характеристики
 • Възраст 9м -12 години
 • Максимално тегло кг. 36 кг
 • Тегло на опаковката 8 kg,
Виж всички

   


Това детско столче за автомобил Ziklo 123 е част от серията More на Babyauto, която е преминала през стриктен контрол и множество тестове за издръжливост при удар от всяка една страна.

Предимства:

 • Проектирани и произведени в Испания - европейски качествен продукт.
 • ISOFIX + Top tether - Isofix система позволява лесно поставяне на автомобилната седалка, а Top Tether приспособлението, носещо допълнително трето подсигуряване, което не позволява столчето да се завърти
 • Преминало краш тестове - Тествано и сертифицирано съгласно Директивата на ЕС за безопасност на детското оборудване (ECE R44/04).
 • Странична противоударна защита - Странична защита, която намалява до минимум силата на удара, дори и когато е страничен.
 • 5-точково закопчаване на колана
 • Регулируема височина на облегалката - Височината на облегалката се регулира от 75 см до 150 см. Страничните части са проектирани по начин, който намаляват напрежението до минимум в областта на тила.
 • Облегалка за глава - Облегалката за глава може да се прибере в седалката докато детето достигне 18 кг, след което да бъде извадена и използвана без да е необходимо да се демонтира столчето.
 • Лесно сваляем калъф, който се пере на 30 градуса - Сваляем и перящ се калъф. Не се налага махането на коланите.

Детски магазин Гуга Ви препоръчва това детско столче за кола, защото..


... е първото столче на пазара със система IsoFix и Tether за столчетата от група 2/3.


... е проектирано и произведено по начин, който осигурява цялостна защита от всички страни (странични и фронтални удари).


... се адаптира към порастващото дете, от 9 месечна до 12-годишна възраст.


... има регулируема облегалка за глава, както и лесно регулируеми колани с 5-точково закопчаване.


... не позволява грешка при поставянето.


... Вие искате детето Ви да е максимално защитено докато сте на път!


Сигурност и удобство за вашето дете по време на път


Детското столче за кола 9-36 кг е идеалният модел за вашето дете. Това е съоръжение от най-ново поколение, при което иновативните разработки не са никак малко и всяка от тях има за цел да осигури удобство и максимална защита на малкото ви съкровище по време на път. Най-основателната причина да изберете именно него е дългият период, през който ще го използвате.


Един модел за дълъг период от време


Децата биват придвижвани с автомобил още от първите дни на своето раждане. Те посещават своя педиатър, което през първата годинка е почти ежемесечна рутинна процедура. Докато в първите месеци детето бива транспортирано в специални бебешки кошчета за кола, то след придобиване на способност за сядане, на ред идва детското столче. От този момент до навършване на упоменатата в закона възраст, столчето ще бъде постоянен атрибут във вашия автомобил.


Детско столче за кола 9-36 кг, както сами разбирате е пригодено да служи дълго на малчуганите по време на пътуване. Специалната му конструкция е пригодена да се адаптира към ръста и теглото на неусетно растящото ви дете. Благодарение на различните възможности за корекция на стола, той може да бъде включен в употреба, когато детето навърши 9 месеца и да се използва до момента, в който то навърши 12 години или достигне тегло от 36 кг.


Опциите за регулиране спрямо ръста на детето са:


 • Регулируема височина на облегалката от 75 до 150 см;

 • Вградена в седалката облегалка за глава, която може да бъде лесно извадена при нужда, без да е нужен демонтаж на стола;

За дългосрочното използване на детско столче за кола 9-36 кг на испанската марка Babyauto се грижи и сваляемият калъф, позволяващ поддържане на безупречна хигиена в автомобила. Болшинството родители осъзнават на колко висока бактериална атака е изложено тяхното дете при пътуване в автомобил, поради което се стараят да поддържат възможно най-чиста и безопасна среда. Калъфката позволява ръчно или машинно изпиране при температура до 30˚С.


Максимална защита от инциденти


Желанието да се постигне максимална защита на най-малките участници в движението е причината, наличието на детски столчета в автомобилите да е задължително за всички страни, членки на ЕС. Богатият избор от модели позволява на всеки родител да избере най-подходящия за своето дете, изхождайки от факта, че не всяко съоръжение предлага еднаква степен на защита. Детско столче за кола 9-36 кг Ziklo 123 е сред най-сигурните модели, предлагани на пазара. Многобройните системи за защита и проведените краш тестове са сериозна индикация за това.

Възраст 9м -12 години
Максимално тегло кг. 36 кг
Тегло на опаковката 8 kg,
Иван 18/04/2019

Изключително съм доволен. Препоръчвам.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още