Детски Камион с платформа

Хит
  • WADER
  • Производители  WADER
  • Наличност:  Изчерпано
  • SKU: 36520
  • EAN: 5900694365209
Характеристики
  • Възраст 1-2 години, 3-4 години, 5-7 години
  • Материал Пластмаса
  • Подходящи за подарък на Момчета
  • Размер 77,5 х 27 х 18 см
Виж всички

   


Голям детски камион с платформа, на която е натоварен малък булдозер. Играта е гарантирана с този камион от серията "Gigant truck" на полския производител на детски играчки Wader.


Камиона е с наистина впечатляващи размери с дължина от 77.5 см и се продава заедно с малък булдозер, който превозва на платформата си.


Повечето части и на камиона и на булдозера за подвижни, което го прави изключително интересна играчка за всички дечица.


Рампата на камиона се смъква и по нея детето спуска булдозера.


Кабината на камиона се откача и може да се управлява самостоятелно без ремаркето.


С движещата лопата на булдозера може да се товари и разтоварва боклук.


Продукт, изработен от изключително издръжлива пластмаса, устойчива на различни атмосферни условия.


Този детски камион с платформа бързо ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Той е достатъчно голям, за да предизвика небивал интерес, но и снабден с допълнителни компоненти, които ще направят играта с него наистина интересна. Играчката е идеалното решение за занимания в парка или двора на дядовата къща, но може също да ангажира вниманието на вашия малчуган през дъждовните дни, когато разходките навън са невъзможни.


Любимата играчка на всяко момче


Момчетата са тези, които обожават своите детски камиончета. Едва ли има палавник, който би предпочел друга играчка пред един голям и толкова атрактивен, като визия и възможности камион. Това детско камионче не е съвсем обикновена играчка. То е оборудвано с платформа, върху която е натоварен не по-малко забавен булдозер. Благодарение на отделните компоненти, играта може да протече по напълно различни сценарии, така че да бъде винаги приятна и интересна.


Качествени материали


Проблемът с повечето играчки е, че децата бързо чупят най-скъпите и атрактивни от тях. За радост и на малчуганите и техните родители, големият детски камион с платформа и булдозер няма да се повреди още след първата по-бурна игра. Камиончето е дело на полския производител на детски играчки Wader, известен със създаването на качествени и здрави изделия. При този модел е предвиден интензивният начин на употреба, предвид което и сглобката и материалите са с много високо качество.


Камиончето е изработено от здрава и плътна пластмаса, което гарантира неговата издръжливост не само на механични, но и на атмосферни въздействия. Дори да го забравите на открито, излагайки го на силно слънце и дъжд, отделните му части няма да се захабят и станат лесно чупливи. Всеки компонент при тази играчка, за разлика от повечето детски камиони е изработен по най-високите критерии за здравина и безопасност.


Подвижност, която децата ще харесат


Част от детските камиончета са привидно много забавни, но статично фиксираните им компоненти не създават предпоставки за дълготрайно забавление. Те бързо стават скучни с ограничения си начини на използване, а това означава, че парите, похарчени за тях са използвани нерентабилно. При камиончето с платформа и булдозер почти всички елементи са подвижни, а това означава разнообразни игри, при които детето ще даде воля на своята фантазия.


Какви възможности за игра дава това камионче?


Със солидния си размер, камиончето с платформа ще спечели моментално вниманието на вашето дете, но повярвайте, с това неговият интерес няма да се изчерпи. При тази играчка вариантите за използване са всевъзможни. Камиончето може да се движи заедно с натоварения булдозер или двете играчки да се използват самостоятелно. Лопатата на булдозера също е подвижна, което дава възможност за забавление на две или повече деца.


Друга възможност за игра дава откачването на платформата от кабината. Така забавното детско камионче може да се движи самостоятелно, без допълнителния товар. Самото прикачване на платформата е предпоставка за дълготрайно забавление. Децата обичат да разглобяват и сглобяват своите играчки и са способни да го правят с часове.


Ако предстои личен празник за малкото ви момченце или настъпват коледните празници, камиончето с платформа и булдозер може да се превърне в най-любимия му подарък. Цената на играчката, предвид размера и отличното ѝ качество е супер изгодна, така че не се колебайте.

Възраст 1-2 години, 3-4 години, 5-7 години
Материал Пластмаса
Подходящи за подарък на Момчета
Размер 77,5 х 27 х 18 см
Цвят Многоцветен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още