Дървени детски маракаси в различни цветове

Дървени маракаси

4007
7,90 лв.
С вкл. данък

Маракаси за деца, изработни от дърво.

Описание

Мaракacитe ca музикaлни инcтpумeнти, които пpивличaт внимaниeто нa дeцaтa c нeобичaйнитe cи фоpми и eкзотичнитe "ча-ча" звуци, които издaвaт. Развиват чувството за ритъм, както и двигателната култура на Вашето бебе.

Дeтcкият дъpвeн музикaлeн инcтpумeнт e c удобнa зa зaxвaщaнe дpъжкa и имa предпазител от филц.

С чудесните ни дървени маракаси детето ви ще се забавлява в продължение на часове. Те могат да се използват от деца на всяка възраст, като гарантирано ще създават приятно настроение, независимо от начина, по който се използват. Като цяло, маракасите са чудесен музикален инструмент, но спокойно могат да послужат и като забавна дрънкалка за най-малките ни клиенти.

Разнообразно приложение

Маракасите са сред музикалните инструменти, които се усвояват изключително бързо. За да бъдат използвани е нужно единствено чувство за ритъм, каквото е заложено у всяко дете. Детето ви не се нуждае от познаване на нотите, за да използва маракасите, нито пък от продължителни упражнения за усвояване на елементарни умения.

Маракасите от дърво са идеалният подарък дори за най-малките. Те обожават играчките, които под въздействие на движенията издават приятни и забавни звуци. Свойството на маракаса да служи като дрънкалка е причината този тип играчки често да се подаряват на дори съвсем малки деца. Предвид размерите на дървените модели от нашия магазин, препоръчваме маракасите да се използват предимно от деца, навършили една годинка.

Използването на маракасите по предназначение, а именно като музикален инструмент е възможно най-удачната опция. Те притежават способността да подпомогнат развитието на скрити заложби у децата и най-вече да позволят на детето да развие усещане за ритъм. Добавени към арсенала от играчки, дървените ни маракаси ще спомогнат за подобряване на координацията и двигателната активност на по-малките малчуганите.

Ниска цена

Предвид невероятно ниската цена на маракасите от дърво, можете да подарите пълен комплект на своето или на друго скъпо на сърцето ви дете. Целият комплект и дори повече бройки са идеалното решение за оборудване на детски градини и училищни кабинети по музика. С тях могат да се приобщят към училищния хор дори децата без специални музикални заложби, а също да се ангажира вниманието на най-малките в занималнята на детската градина.

Атрактивна визия и стабилен захват

 Дървените маракаси са подходящи дори за най-малките ни клиенти по много причини. Те ще задържат детското внимание, благодарение на атрактивната си форма и визия. Стабилният захват, осигурен от ръкохватката ви дава значително спокойствие, че инструментът няма да се изплъзне от детската ръчичка и да предизвика каквито и да е инциденти. Дръжката е допълнително подсигурена срещу изплъзване посредством мек и приятен на цвят предпазител от филц.

100% натурален материал

Забавните ни маракаси са изработени изцяло от дърво, което гарантира тяхната здравина и устойчивост на деформации и износване. Дървото е напълно естествен материал, който няма да предизвика раздразнения и алергични реакции у децата. Имайки предвид склонността на най-малките ни клиенти да слагат всяка играчка в устата си, атрактивните музикални бухалки са напълно подходящи дори за тях.

Подробности за продукта

Възраст
10+ месеца
9 Артикула

Относно Дървени играчки Classic World

Производител на дървени играчки за най-малките - качествени, забавни, образователни, интерактивни, на ниски цени.

За радост на всички родители в страната, вече е не само възможно, но и изключително лесно да се закупят качествени дървени играчки онлайн. Гуга ви дава възможност да изберете най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.

Ако евтините пластмасови играчки не ви се струват напълно безопасни за здравето на вашето дете, определено имате право. Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава подходящата плътност и в същото време е достатъчно лек, за да осигури максимална лекота по време на заниманията.

Най-достъпният магазин за дървени играчки в София е онлайн магазинът на Гуга. Вече не е необходимо да изминавате големи разстояния и да се борите с натоварения градски трафик, за да закупите качествена играчка на своето или друго скъпо дете. Гуга предоставя разнообразие от дървени играчки в София, както и във всички останали населени места в страната. Изделията са с доказано качество и на едни от най-изгодните цени.

Какви видове дървени ви предлага онлайн магазин Гуга?

Убедени сме, че ще ви смаем с разнообразието от дървени играчки за деца на всяка възраст. При нас ще намерите чудесни залъгалки и дрънкалки за най-малките, както и игри и помагала, предназначени да помогнат при изграждането на интелектуалните способности на детето ви на малко по-късен етап. Ние ви предлагаме:

Дрънкалки и висящи играчки за бебешка кошара

Детето ви започва да опознава света още в първите часове от своето раждане. Някои образи и звуци ще го радват и забавляват, докато други вероятно ще го плашат и тревожат. Важно е да изберете тези от първата категория, защото те ще бъдат до него, когато не сте наблизо – предимно в миговете на събуждане. Виждайки пъстроцветната въртележка, висяща над детското креватче, е много вероятно детето да се почувства максимално спокойно, а това означава, че то няма да плаче при всяко пробуждане от сън.

Дрънкалките са друга атракция, която привлича неудържимо най-малките. Те могат да се забавляват с тях в продължение на часове, опиянявайки се от приятния им звук и нетрадиционна форма. Най-малките слагат всяка играчка в устата си, затова е важно залъгалките, с които си играят да бъдат изработени от напълно безопасни естествени материали. Нашите дървени детски играчки за най-малките отговарят на тези изисквания.

Играчки за деца над 1 година

Когато детето ви започне да прави първите си стъпки и придобие по-добра координация на ръцете, можете да го зарадвате с чудесните ни дървени играчки за теглене. С леки и много подвижни колелца, те ще придружават детето ви в ежедневните му разходки и ще бъдат най-желаната за него компания.Кученца, костенурки, охлювчета – всички представители на приказния свят са изцяло на ваше разположение.

Кубчета, мозайки и конструктори

С всеки ден детето ви става по-концентрирано и склонно да се справя с различни предизвикателства. Отличен начин да подпомогнете неговото развитие е да му подарите играчки, които да подрежда. Те развиват координацията и чувството за симетрия, а също допринасят много за умствената концентрация и творческата креативност.

Игри за ученици

За учениците и децата в предучилищна възраст имаме цял арсенал от интелектуални игри и помагала, които ще им помогнат да развият умствените си способности. С тяхна помощ научаването на букви и цифри е забавно като детска игра, а по този начин уроците не са неприятни и тягостни за децата. Ако искате да създадете афинитет към учението у своето дете, то в това отношение най-добре ще ви послужат нашите детски дървени играчки.

Дървото е вечен материал, който не се захабява, чупи и деформира. Той може да издържи всяко изпитание, и въпреки това да запази безупречното си състояние. Играчките от дърво, които сме подбрали в нашия магазин ще се съхранят дълго, след като малкото ви дете е вече пораснало. То ще може да ги предаде на своите деца, а те на своите, след години.

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.