Детска светеща мозайка с винтоверт

 • Educational Insights
 • Производители  Educational Insights
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: EI4122
 • EAN: 086002041227
Характеристики
 • 1 - Възраст 3-4 години, 5-7 години
 • 2 - Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
 • 3 - Цвят Многоцветен
 • 4 - Материал Пластмаса
Виж всички

   Подарете на своето дете уникален подарък – Детска светеща мозайка с винтоверт, с който ще може да създава всякакви дизайни напълно самостоятелно.

Тази играчка позволява развитие на умения в две направления – от една страна детето ще може да развихри въображението и креативността си и да създаде собствени дизайни чрез различните цветове винтове, включени в комплекта. От друга страна ще може да развие техническите си умения като се научи да използва реалистичен и работещ, но напълно безопасен детски модел на винтоверт. С негова помощ ще завива и развива автоматично гайките в специално пригодена за целта поставка.

Гайките включени в комплекта са в различни цветове, което позволява да се комбинират по всевъзможни начини, докато се получат невероятни фигури и цветови ефекти.

В комплекта са включени също 12 примерни шаблона, които да дадат старт при създаването на формите.

Благодарение на винтоверта BrightWorks и другите части от комплекта, малчуганите ще усъвършенстват своята координация, умения за комбиниране, моделиране и решаване на проблеми.

В комплекта се съдържат:

 • 1 винтоверт;
 • 1 светеща поставка за болтовете;
 • 80 болта в различни цветове;
 • ръководство с 12 примерни шаблона, с различни фигури;

Винтоверта работи с 3 AA батерии, които не са включени в комплекта. Изискват се и 3 AAA батерии за поставката.


Ръководство за употреба и игра

 1. Поставете 3 АА батерии в отделението за батерии на винтоверта. Поставете 3 ААА батерии в отделението за батерии на дъската на мозайката. Следвайте инструкциите за монтаж на батерии.
 2. Покажете на детето си двата различни накрайника на винтоверта /плоска отвертка и шестограм/ и го насърчете да разбере кой накрайник на какъв тип глава на болт съвпада.
 3. Помогнете на детето да постави накрайника на винтоверта.
 4. Покажете му трите позиции на винтоверта - отвиване, завиване и изключена позиция. Оставете го да си играе и да ги разучи.
 5. Поставете един болт в поставката и оставете детето да го завие с винтоверта.
 6. Покажете на детето как да използва винтоверта за да отвие болта.
 7. Оставете детето да се упражнява да използва винтоверта, болтовете и дъската, както и да сменя накрайниците по негово желание.
 8. Покажете на детето как неговите творения могат за засветят, като включите дъската. Просто включете дъската и ще видите как тя и лицето на детето Ви ще светнат! Имате предвид, че в затъмнена стая светлините ще се виждат по-добре.

Дизайни на мозайката

Преди да покажете различните шаблони и дизайни на мозайката, окуражете детето да си игра свободно с винтоверта и болтовете - да ги завива произволно или да създава опростени фигури и дизайни. В допълнение на цветните болтове, детето може да използва и черни такива, за да създаде ефекта на липсващо парче, когато се освети дъската.

Когато усетите, че детето е готова да работи с предоставените шаблони, изберете някой по-лесен и го поставете до дъската. Обяснете на детето как да разгадае правилното място на съответния болт, като го научите да брои и сравнява с шаблона.

Инструкции за инсталация на батериите:

 1. Необходими са 3 батерии АА за винтоверта и 3 ААА батерии за основата, които не са включени в комплекта
 2. Батериите трябва да бъдат поставени с правилно ориентиране на полюсите им
 3. Не смесвайте нови и стари батерии
 4. Не презареждайте батерии, които не са предназначени за това
 5. Не смесвайте различни видове батерии: алкални, стандартни /карбон-цинкови/ или презареждаеми
 6. Използвайте еднотипни или съвместими батерии
 7. Отстранете изтощените батерии от устройството
 8. Не окъсявайте полюсите
 9. За да се предотврати корозия или възможна повреда на уреда, препоръчваме да премахнете батериите от устройството, ако няма да се използва повече от 2 седмици

Почистване - Почистете продукта със суха кърпа. Не използвайте течности или вода за почистване на продукта.

1 - Възраст 3-4 години, 5-7 години
2 - Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
3 - Цвят Многоцветен
4 - Материал Пластмаса
Петя 15/06/2020

Синът ми си играеше непрекъснато с играчката в началото. Радвам се, че бързо успя да свикне с нея и наистина усвои умения да завива и развива, да сменя посоката на въртене и да уцелва болтовете. Доста е завладяваща, когато болтовете светнат. Давам само 4, а не 5 звезди, защото след две седмици употреба, сина ми загуби интерес и започна да си играе други играчки. Сега има доста да наваксваме с игрите навън след карантината, но може би на есен, когато времето пак захладнее, той ще я преоткрие.

Предимства: забавна, светеща, развива доста двигателни умения

Ваня 13/06/2020

Моят син /почти на 3 години/ как се използва и обожава играчката. Случи ни се винтоверта да има малък дефект, но беше бързо подменен от фирмата, за което сме много доволни.

Предимства: приковава вниманието, интерактивна е

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още