Детска светеща мозайка с винтоверт

 • Educational Insights
 • Производители  Educational Insights
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: EI4122
 • EAN: 086002041227
Характеристики
 • Възраст 3-4 години, 5-7 години
 • Материал Пластмаса
 • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
 • Цвят Многоцветен
Виж всички

   Подарете на своето дете уникален подарък - детска светеща мозайка с винтоверт, с който ще може да създава всякакви дизайни напълно самостоятелно.

Тази играчка позволява развитие на умения в две направления - от една страна, детето ще може да развихри въображението и креативността си, създавайки собствени дизайни чрез различните цветове винтове, включени в комплекта. От друга страна, то ще може да развие техническите си умения, като се научи да използва реалистичен и работещ, но напълно безопасен детски модел на винтоверт. С негова помощ ще завива и развива автоматично гайките в специално пригодена за целта поставка.

Гайките, включени в комплекта, са в различни цветове, което позволява да се комбинират по всевъзможни начини, докато се получат невероятни фигури и цветови ефекти. В комплекта са включени също 12 примерни шаблона, които да дадат старт при създаването на формите. Благодарение на винтоверта BrightWorks и другите части от комплекта малчуганите ще усъвършенстват своята координация, умения за комбиниране, моделиране и решаване на проблеми.

Комплектът съдържа:

 • 1 винтоверт;
 • 1 светеща поставка за болтовете;
 • 80 болта в различни цветове;
 • ръководство с 12 примерни шаблона с различни фигури.

Винтовертът работи с 3 AA батерии, които не са включени в комплекта. Изискват се и 3 AAA батерии за поставката.

Ръководство за употреба и игра

 1. Поставете 3 АА батерии в отделението за батерии на винтоверта. Поставете 3 ААА батерии в отделението за батерии на дъската на мозайката. Следвайте инструкциите за монтаж на батерии.
 2. Покажете на детето си двата различни накрайника на винтоверта /плоска отвертка и шестограм/ и го насърчете да разбере кой накрайник на какъв тип глава на болт съвпада.
 3. Помогнете на детето да постави накрайника на винтоверта.
 4. Покажете му трите позиции на винтоверта - отвиване, завиване и изключена позиция. Оставете го да си играе и да ги разучи.
 5. Поставете един болт в поставката и оставете детето да го завие с винтоверта.
 6. Покажете на детето как да използва винтоверта, за да отвие болта.
 7. Оставете детето да се упражнява и да използва винтоверта, болтовете и дъската, както и да сменя накрайниците по негово желание.
 8. Покажете на детето как неговите творения могат да засветят, като включите дъската. Просто включете дъската и ще видите как тя и лицето на детето ви ще светнат! Имайте предвид, че в затъмнена стая светлините ще се виждат по-добре.

Дизайни на мозайката

Преди да покажете различните шаблони и дизайни на мозайката, окуражете детето да си играе свободно с винтоверта и болтовете - да ги завива произволно или да създава опростени фигури и дизайни. В допълнение на цветните болтове детето може да използва и черни такива, за да създаде ефекта на липсващо парче, когато се освети дъската.

Когато усетите, че детето е готово да работи с предоставените шаблони, изберете някой по-лесен и го поставете до дъската. Обяснете на детето как да разгадае правилното място на съответния болт, като го научите да брои и сравнява с шаблона.

Инструкции за инсталация на батериите:

 1. Необходими са 3 батерии АА за винтоверта и 3 ААА батерии за основата, които не са включени в комплекта;
 2. Батериите трябва да бъдат поставени с правилно ориентиране на полюсите им;
 3. Не смесвайте нови и стари батерии;
 4. Не презареждайте батерии, които не са предназначени за това;
 5. Не смесвайте различни видове батерии: алкални, стандартни /карбон-цинкови/ или презареждаеми;
 6. Използвайте еднотипни или съвместими батерии;
 7. Отстранете изтощените батерии от устройството;
 8. Не окъсявайте полюсите;
 9. За да се предотврати корозия или възможна повреда на уреда, препоръчваме да премахнете батериите от устройството, ако няма да се използва повече от 2 седмици.

Почистване - Почистете продукта със суха кърпа. Не използвайте течности или вода за почистване на продукта.

Възраст 3-4 години, 5-7 години
Материал Пластмаса
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Цвят Многоцветен
Петя 15/06/2020

Синът ми си играеше непрекъснато с играчката в началото. Радвам се, че бързо успя да свикне с нея и наистина усвои умения да завива и развива, да сменя посоката на въртене и да уцелва болтовете. Доста е завладяваща, когато болтовете светнат. Давам само 4, а не 5 звезди, защото след две седмици употреба, сина ми загуби интерес и започна да си играе други играчки. Сега има доста да наваксваме с игрите навън след карантината, но може би на есен, когато времето пак захладнее, той ще я преоткрие.

Предимства: забавна, светеща, развива доста двигателни умения

Ваня 13/06/2020

Моят син /почти на 3 години/ как се използва и обожава играчката. Случи ни се винтоверта да има малък дефект, но беше бързо подменен от фирмата, за което сме много доволни.

Предимства: приковава вниманието, интерактивна е

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още