Детска мозайка с винтоверт

 • Educational Insights
 • Производители  Educational Insights
 • Наличност:  В наличност
 • SKU: EI4112
 • EAN: 086002041128
Характеристики
 • Възраст 3-4 години, 5-7 години
 • Материал Дърво, Пластмаса
 • Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
 • Цвят Многоцветен
Виж всички

   Децата обичат да редят мозайки, но никога досега не са го правили с винтоверт, нали? С тази специална игра те ще подсилят своето въображение, ще изградят по-добра координация и ще подобрят своето креативно мислене.

Малчуганите обичат да следват цветни карти за активност, за да създават изображения и модели - от влакове и лодки до цветя и риби. Младите строители могат да моделират и свои собствени дизайни.

Всичко това е възможно с комплекта от мозайка и винтоверт. Той включва детски винтоверт с различни приставки, работна дъска и 120 разнообразни болтове в различни цветове (които могат да се комбинират за създаването на уникални дизайни), както и цветна книжка с 20 лесни за следване инструкции, които ще помогнат за оформянето на красиви дизайни чрез цветните болтове.

Този невероятен сет ще спомогне и за подобряване на фината моторика, тъй като изисква активност по време на игра от страна на детето.

Ръководство за използване

Как да започнем:

 1. Поставете 3 батерии АА в отделението за батерии на винтоверта, като следвате инструкциите за поставянето им.
 2. Покажете на детето си трите различни приставки за винтоверта /плоска, кръстата и шестограм/ и го насърчете да разбере само коя приставка за коя глава на болта е.
 3. Помогнете на детето да постави приставката на винтоверта.
 4. Обяснете му за 3-те различни позиции на превлючвателя на винтоверта - завиване, изключено и отвиване. Нека детето да експериментира с различните позиции
 5. Поставете болт в дупка от дъската и оставете детето да използва режима на завиване на винтоверта.
 6. Покажете на детето как да използва режима за отвиване, за да отвие обратно болта.
 7. Оставете детето да се упражнява с винтоверта, болтовете и дъската, като сменя накрайниците както пожелае.
 8. Покажете и обяснете на детето как да използва и включения ключ в комплекта за завиване и развиване на болтовете.

Цветни шаблони

Преди да покажете на детето включените шаблони, го насърчете да си играе свободно с дъската, болтовете и различните инструменти - да завива болтовете произволно или да създава прости групи и фигури с тях.

Когато усетите, че детето е готово да работи с шаблоните, изберете някой по-лесен от тях. Поставете го до дъската, за да успее да разбере как да го пренесе върху нея. Помогнете на малчугана си да изработи стратегия как да работи с шаблоните. Например, на някои от тях е по-добре да се започне от горната им част, или пък от дясната страна и да се работи по целия ред до неговия край. Обяснете на детето как да внимава за правилната позиция на болта, като брои празните дупки. Можете да му помогнете с въпроси, като: "Какво стои до жълтия болт?", "Какво има под червения болт?", "Какво е над зеления болт?" или "Колко сини болта има наредени един до друг?".

Когато децата придобият повече опит с шаблоните, можете да им покажете и по-сложните рисунки и фигури. Можете също така да използвате картинките, за да ги насърчите да обясняват какво виждат и да разказват за видените картинки. Бихте могли също така да накарате детето да разкаже история за шаблона, върху който работи.

Направете-собствени-шаблони

Вие можете да измислите собствени шаблони, които да дадете на детето да възпроизведе. Детските книжки за оцветяване са добър източник на идеи. Можете да дадете празни шаблони на детето и то само да си измисли собствен дизайн, по който да нареди мозайката. Ако желаете, може да ламинирате тези шаблони, за да се запазят и за други деца, които да си играят с тях или дори да си ги разменят.

Инструкции за инсталация на батериите:

 1. Необходими са 3 батерии АА, които не са включени в комплекта;
 2. Батериите трябва да бъдат поставени с правилно ориентиране на полюсите им;
 3. Не смесвайте нови и стари батерии;
 4. Не презареждайте батерии, които не са предназначени за това;
 5. Не смесвайте различни видове батерии: алкални, стандартни /карбон-цинкови/ или презареждаеми;
 6. Използвайте еднотипни или съвместими батерии;
 7. Отстранете изтощените батерии от устройството;
 8. Не окъсявайте полюсите;
 9. За да се предотврати корозия или възможна повреда на уреда, препоръчваме да премахнете батериите от устройството, ако няма да се използва повече от 2 седмици.

Почистване - Почистете продукта със суха кърпа. Не използвайте течности или вода за почистване на продукта.

Възраст 3-4 години, 5-7 години
Материал Дърво, Пластмаса
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Цвят Многоцветен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Може да харесате още