Практически съвети при избор на тротинетки за трикове

Практически съвети при избор на тротинетки за трикове

Вашето дете иска да му подарите тротинетка за трикове? Обикаляте магазини, четете различни статии, мнения, но все още се чудите какво точно тротинетк ада изберете? Предлагаме на Вашето внимание няколко практически съвета какво да гледате, при избор на тротинетка за трикове:


Колелата – колкото по-малък е диаметърът им, толкова по-маневрена ще бъде тротинетката. Ако сте начинаещи, е подходящо да изберете размер около 100-110 мм. По този начин скутера за трикове ще бъде стабилен, но няма да развива прекалено голяма скорост, която може да бъде опасна за начинаещи каскадьори.


Тегло – оптималното тегло е в границите 3-4 кг. В зависимост от натоварването, теглото на ездача и предпочитаният стил на каране, може да се избира модел в горната или долната граница. Така например, ако ще се изпълняват много скокове е по-подходяща тротинетката да е по-здрава и да е по-тежка.


Материал на гумите – тук избора зависи от предпочитаният стил на каране. Ако ще я карате по-дълго, имате нужда от малко по-твърди гуми. Гумите със средна твърдост са подходящи за скокове, защото поемат част от енергията при приземяването.


Цена – рано или късно, изборът на тротинетка се ограничава и от нейната цена. Ако имате опит с управление на ролери, кънки, ски или сноуборд, то тогава вероятно стилът Ви на трикове ще бъде малко по-агресивен. Ето защо в такива случай си заслужава да изберете по-скъп модел, който да има допълнителни екстри, които да улеснят карането и да направят  максимално приятно изживяването. Ако сте начинаещ и все още се чудите дали тротинетката за трикове е подходяща за Вас – можете да изберете по-евтин вариант на по-ниска цена. Когато задобреете винаги можете да я пуснете за продажба като тротинетка втора употреба в платформи като OLX или Bazar.BG и да закупите по-усъвършенстван модел.


Избирайки да закупите Вашата тротинетка за трикове от нашият онлайн магазин GUGA.BG, Вие ще станете част от многото доволни наши клиенти, които се възползваха от:


-    Предоставената гаранция на предлаганите продукти;
-    Възможност за безплатна доставка, независимо в кой град на България се намирате – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, а дори и по-малките населени места като Лом, Ловеч, Перник и дори Брезник;
-    Поддържане на склад на резервни части за предлаганите модели тротинетки;
-    Включване в програми за лоялност и възможност за преференциални условия при бъдещи покупки;
-    Гаранция за най-ниска цена на даден модел в България.


Тротинетките за трикове са увлекателно забавление както за деца, така и за възрастни, които искат да поддържат своята отлична форма.


ВНИМАНИЕ!!! Винаги изпълнявайте трикове и скокове, които да съответстват на Вашето ниво на умение и подготовка. Винаги бъдете оборудване с предпазни каска, наколенки и налакътници, които значително ще предпазят Вашето тяло в случай на нежелан инцидент. Ние от Гуга ООД Ви препоръчваме да използвате само доказани марки за защитна екипировка.

Препоръчани продукти