Удивителните неща, на които са способни новородените

От раждането на бебето до края на първия месец от неговия живот, то изглежда абсолютно безпомощно. Всъщност, малко хора знаят, че точно в този период бебетата могат ужасно много неща, но просто няма как да ги демонстрират! Експертите на ГУГА повдигат завесата на митовете и заблудите и разкриват какво могат бебетата, когато изглежда, че всъщност не могат нищо!

Обонянието

Едва ли предполагате, но обонянието на едно бебе на няколко дни е направо перфектно! Всъщност, то е доста по-добро от това на който и да било възрастен. Именно поради тази причина съвсем малко след раждането бебето може да „подуши” безпогрешно своята майка.

Зрението

Масово, хората смятат, че зрението на бебоците е слабо. Истината, обаче е, че то просто е ограничено. Мъниците не могат да фокусират и това им пречи. Пробвайте да се доближите до разстояние от около 20 сантиметра от погледа на бебето и ще видите как изражението му се променя. Освен това, бебетата имат светлинна чувствителност, което означава, че прекрасно разбират кога е ден и кога е нощ!

Слух

Вярно е, че веднага след появата му на бял свят бебето не чува добре. Това, обаче драстично се променя, след около седмица. Тогава мъниците чуват точно толкова добре, колкото и възрастните. Така, че спирайте да пеете и говорите на Вашето малко съкровище, защото то може да не Ви разбира, но със сигурност Ви чува.

За да стимулирате развитието на сетивата на Вашето бебе трябва да го обградите с правилните играчки. В невероятния детски магазин в Бургас на ГУГА ще намерите играчки за деца от всякакви възрасти. Играчките, които Ви очакват в специализирания магазин в Бургас на бранда ще изиграят важна роля в развитието на детето Ви. Посредством играчките, мъничетата изучават света около тях и се развиват. Затова е особено важно да вземете на бебчо шарени, цветни и интересни играчки от страхотния магазин за играчки в Бургас на GUGA, които да провокират желанието му да ги изследва.

Коментари ()

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.