Бебешки колички

В тази категория има 31 продукта.
Показване на 1 - 24 от 31 продукта

Очакването на най-новият член на едно семейство е неповторимо изживяване наситено с много емоции. В такъв момент има толкова много неща за купуване и толкова много дейности за довършване, че родителите често изпадат в паника. Едно от най-важните неща, с които трябва да обзаведете детето си още преди то се е появило е бебешката количка. В специал...

Очакването на най-новият член на едно семейство е неповторимо изживяване наситено с много емоции. В такъв момент има толкова много неща за купуване и толкова много дейности за довършване, че родителите често изпадат в паника. Едно от най-важните неща, с които трябва да обзаведете детето си още преди то се е появило е бебешката количка. В специализирания детски магазин в Бургас на ГУГА ще откриете богато разнообразие от бебешки колички.

В случай, че ще ставате родители за първи път, Ви съветваме да отделите специално внимание на тази покупка от детски магазин Бургас на бранда и да не допускате някои новобрански, но чести грешки. Младите родители, наивно смятат, че най-добрата количка за детето им е най-скъпата в магазина. Това далеч не е така, в повечето случаи при безумно скъпите колички повече от половината сума, която плащате е за марката! Експертите от GUGA знаят това и поради тази причина във фирменият им магазин за играчки в Бургас се предлагат бебешки количкис оптимално съотношение между качество и цена. Друг момент, на който трябва да обърнете внимание, докато избирате количка за детето си е къде най-често ще я използвате. Ако възнамерявате да возите детето в нея предимно в парка, спокойно може да вземете красива, удобна и широка бебешка количка. Но ако ще се провирате по тесните градски улички с нея, е по-добре да заложите на практичността и да се спрете на олекотен и минималистичен модел.

Друга специална вещ, с която задължително трябва да обзаведете детето си е столчето за кола. Изобилие от модели столчета за кола можете да намерите в магазин за играчки Бургас на ГУГА. Обърнете внимание на факта, че столчетата за кола са различни, според килограмите на детето. Също така, при избор столче за кола от специализирания магазин в Бургас на GUGA вземете предвид и автомобила, в който ще го поставяте – то трябва да може да се вади и слага лесно в него.

По-малко
Повече
Accept

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.