Бебешки столчета за кола от 0 до 9 кг.Детско столче за кола Dadou 0-18 кг - Синьо
-18%
Хит

Детско столче за кола Dadou 0-18 кг - Синьо...

Детско столче за кола, подходящо за новородени бебенца и деца до 18 кг. Може да бъде поставено в пос..

Цена:

172.90 лв. 209.90 лв. Без данък: 144.08 лв.

Детско столче за кола Kide - Сиво
Хит

Детско столче за кола Kide - Сиво...

Серията Kide 01, произведена от реномирания испански производител на столчета за кола Babyauto, ще п..

Цена:

379.00 лв. Без данък: 315.83 лв.

Детско столче за кола Dadou 0-18 кг - Бежово
Хит

Детско столче за кола Dadou 0-18 кг - Бежово...

Детско столче за кола, подходящо за новородени бебенца и деца до 18 кг. Може да бъде поставено в пос..

Цена:

209.90 лв. Без данък: 174.92 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Бебешки столчета за кола от 0 до 9 кг.

Защо са жизнено важни бебешките столчета за кола за възраст 0+ години и до 10 килограма

Бебешките столчетата за кола, определено трябва да бъдат приоритет в списъка Ви с покупки за бебето, особено ако Ви предстои да станете родител за първи път. Доброто столче за кола няма само да осигури максимално комфортно пътуване на детето Ви, но и ще го предпази при нещастен случай. Вероятно Ви прави впечатление, че всички столчета за кола са разпределени в групи не според възрастта на детето, а според неговите килограми и размери. Това е така, за да могат максимално да го предпазват, докато то се развива, разкриват специалистите от ГУГА..

Видове модели на бебешки столчета за кола

Онлайн магазинът ГУГА предлага уникално разнообразие от различни модели столчета за кола за новородени, именно според изискванията на закона. Продуктите, които ще откриете в категорията детски и бебешки столчета за кола, са раздели в различните законови групи, като за всяка от тях GUGA предлага различни модели. Първата специализирана група бебешки столчета за кола – Възраст 0 обхваща деца от 0 до 10 килограма. Те са създадени за най-малките, новородени. Тяхната основна цел, разбира се е да предпазят детето Ви по време на пътуване. Също така, обаче бебшките столчета за кола – възраст 0 (0-10кг.) трябва и да осигурят на крехкото Ви мъниче максимално удобство, така че пътуването да бъде и приятно за него. Всичките продуктови модели идват със схема за правилно поставяне от производителя. Уверете се, че поставяте столчето стриктно според нея, за да сте спокойни, когато возите детето си. При необходимост поискайте съдействие от консултанта на онлайн магазина ГУГА, за да сте сигурни, че поставянето на столчето е според всички изисквания.

Начини за поставяне на бебешко столче за кола

Най-надеждният начин за поставянето на специализираните столчета за кола – група 0 (0-10кг.) е в гръб на посоката на движението. Тази позиция, в комбинация с формата на столчетата, тип кошче, ще предпази максимално детето Ви при евентуални инциденти. Освен това, столчето за кола на детето Ви, без значение към коя група спада то, винаги трябва бъде поставено на седалката отзад, за максимална сигурност!