Обиколници за кошара


Бебетата растат наистина неусетно. В един момент, малкото човече е съвсем зависимо от родителите си и основно спи в кошарки , бебешки колички или на ръце. А, в следващия вече започва да се движи и да иска да се изправя само, за да опознава света. В случай, че при Вас това време е дошло, сега е момента да проучите бебешките обиколници за кошари, които Ви очакват в специализирания детски магазин в Бургас на ГУГА.

За бебешките обиколници за кошара трябва да се замислите някъде след 3-тия месец на Вашето съкровище. Тогава то започва да става активно, както по време на сън, така и докато е будно в кошарката си. Започне ли малкото човече да се върти, докато спи, значи е настъпил момента да му потърсите красив обиколник. Той ще предпази детето Ви от възможни удари по главата и заклещване на ръце и крачета, по време на сън. Обзавеждайки малкото човече с обиколник от фирмения магазин в Бургас на GUGA ще се погрижите не само за неговата безопасност, докато спи, но и ще си осигурите необходимото спокойствие!

Обиколници за кошара са нужни на всички родители, желаещи да осигурят най-доброто на своето дете. Те са едни от най-важните приспособления за детското креватче, поради така важната им защитна функция. Едва ли има родител, който не би желал да елиминира дори най-малката вероятност детето му да се нарани и пострада. Обезопасяването на дома е първото, с което добрите родители се заемат, дори още преди появата на новия член на семейството.

Какви качества трябва да притежава добрият обиколник?

Качественият обиколник за бебешко креватче не е приспособление, което можете да пригодите сами с подръчни средства. Някои родители смятат за напълно достатъчно да оградят дървената решетка на кошарката с възглавници или меко одеяло, за да предпазят малкото дете от заклещване между дървените пречки. Всички те разбират бързо колко неефективни са тези приспособления. Децата (дори най-малките) са способни да издърпат и преместят всички недобре закрепени прегради.

Свойствата, които трябва да притежават качествените обиколници за кошари са:

  • Естествени материали;
  • Мека сърцевина;
  • Възможност за безпроблемно почистване;
  • Красив десен;
  • Достъпна цена.

Обиколникът или поне външната му част трябва да бъде изработен от напълно естествени материали – по възможност 100% памук. Външните тъкани са тези, които влизат в пряк контакт с детето и тези, които могат да предизвикат обриви и алергии. Десенът трябва да е изготвен от напълно безопасни бои и пигменти, тъй като малките деца изпитват потребност да слагат в устата си всичко, което се намира в техния обсег.

Меката и плътна сърцевина при качествените обиколници има за цел да омекотява евентуалните удари. Поради пълната липса на координация и баланс у най-малките, всяко тяхно движение ги изправя пред риск от удари и падания. Оптималната плътност на сърцевината ще предотврати всяка възможност за заклещване на крайниците и главичката на детето.

Възможността за изпиране е сред най-важните характеристики, притежавани от добрите обиколници за детски легла. Имайте предвид, че това приспособление ще се използва в продължение на години, а невъзможността да го почиствате редовно ви изправя пред нуждата от честа подмяна на обиколника – разход, който вероятно сте склонни да си спестите.

Красивият десен на материята, използвана за дамаска на обиколника ще радва и вас и малкото ви детенце. Красотата е нещо, на което всички родители залагат, избирайки принадлежностите, необходими за отглеждането на дете. Свежите и ярки цветове са с приоритет пред тъмните багри, макар и по-предразположени към замърсяване и нуждаещи се от често почистване.

Изгодната цена е нещо, което всеки бъдещ или настоящ родител търси, защото отглеждането на дете е един сериозен разход за всяко домакинство. Цената, обаче никога не бива да бъде за сметка на качеството. Изгодната цена е тази, срещу която получаваме най-високи показатели за качество и функционалност. В това отношение нашите обиколници за бебешки легла са наистина изгодни, защото покриват най-високите критерии за качество и практичност.

Защо да изберете обиколниците, предлагани в Гуга?

Причината да закупите обиколник за кошара от детски магазин Гуга е отличното съотношение между качество и цена, което предлагаме. Избирайки нашите продукти, вие получавате пълен комплект принадлежности за детското легълце, добавен към предлагания от нас обиколник. Комплектът ви позволява да спестите средства и време, които в противен случай бихте разходвали в търсене на останалите компоненти.

С всеки обиколник за бебешко легло, предлаган от Гуга, вие получавате също: меко бебешко дюшече, мека възглавничка със сваляем калъф и органайзър за бебешките принадлежности. По този начин ще получите комплект от 4 компонента на цената на един и в същото време ще разполагате с продукт, отговарящ на най-високите родителски изисквания.

Причината да заложите на детски магазин Гуга е нашият стремеж да предложим най-доброто за вашето дете. В нашия магазин сме се постарали да присъства всичко, което в някакъв момент ще бъде нужно на децата или на техните родители. Изделията са подбрани от специалисти, които знаят как да отличат добрите продукти от посредствените.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.