• -89,00 лв.
Дървена кошара Мече

Дървена кошара - Мече

1115251171
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
200,00 лв. 289,00 лв. -89,00 лв.
С вкл. данък 2

Единична мострена бройка!

Кошарата е със стандартни размери 120 см x 60 см. Две нива на позициониране.

Три от пръчките на предната преграда могат да бъдат отстранени, когато детенцето поотрасне, за да може да излиза само.

Описание

Бебешка кошара, изработена от дърво, апликация Меченца. Детското легло е мястото, в което малчуганите прекарват огромно време докато растат. Новородените и бебетата спят през почти цялото време и поради тази причина трябва да им бъде удобно. А как може да стане това? С удобен матрак и бебешка кошара, дървена за предпочитане. Дървото е естествен материал, а е добре известно, че натуралните суровини са издръжливи и изключително подходящи за малките деца.

Тази дървена бебешка кошара притежава всички качества да направи детския сън пълноценен и безгрижен. Има възможност да регулиране на позицията, на която се намира матракът. Това е от голяма полза за комфорта на родителите – когато детето е малко няма нужда да се навеждат до долу, за да го вземат, а след като стане по-голямо – може да се свали и да бъде безопасно за малчугана. Кошарата е със стандартни размери – 120/60 см.

Дървена кошара „Мече“ се предлага с подматрачна рамка, удобен матрак и чекмедже за съхранение на спално бельо или други аксесоари.

Дървена бебешка кошара е с фиксирани преградни решетки, но три от тях могат да се свалят. Целта е, когато детето стане по-голямо да може да слиза само, без да има риск от падане докато спи или се опитва да се прехвърли през преградата.

Забавната апликация с мече превръща тази дървена кошара в идеална за момиченца и момченца и пасва отлично на интериора на детската стая.

Предимства на дървена кошара "Мече":

  • Естествено дърво;
  • Фиксирани решетки;
  • Подматрачна рамка;
  • Две нива за позициониране на матрака;
  • Удобен матрак;
  • Чекмедже за съхранение;
  • Класическа визия;
  • Забавна апликация с мече;
  • Подходящ за момичета и момчета;
  • Размери – 120/60 см.

Подробности за продукта

Материал на играчките
Дървен
Подходящи за възраст
0+ години, 1+ години
Подходящи за подарък на
момче, момиче

Относно Baby Merc

BABY MERC Ltd., е регистрирана във Великобритания компания, занимаваща се с производство на бебешки и детски колички и аксесоари за тях. Основният стремеж на компанията е, продуктите, произвеждани в тяхната фабрика, да отговарят на най-високите изисквания за качество и да осигуряват маскимална защита, безопасност и комфорт за децата и техните родители. Всички продукти са преминали тестове по отношение на сигурност и функционалност. Дизайна на количките е иновативен, в разнообразна и богата цветова гама, така че и най-взискателните потребители да успеят да открият Своята собствена количка.

Елате и открийте Вашата количка при нас! :-)

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.