Стойки за вана


Покупката на стойки за бебешките ванички и корита за къпане е често подценявана и пренебрегвана от много родители. Всъщност стойките за вана са един от най-големите помощници на младите майки и татковци. Както вероятно добре сте разбрали къпането на бебето е изключително важен момент от неговото ежедневие. След баня децата са не само по-чисти, но и много по-спокойни, а заедно с тях се успокоявате и Вие.

Безценните стойки за вана ще Ви бъдат от невероятна помощ, разкриват специалистите от ГУГА. Именно, съзнавайки този факт те са събрали уникална колекция стойки за вана в страхотния си детски магазин в Бургас. Функционалните стойки за вана ще Ви позволят да заемете най-удобната позиция, докато къпете Вашето малко съкровище. Също така, под повечето стойки за вана има допълнителен рафт, на който можете да поставите всичко, което Ви е необходимо за една страхотна баня на малчугана Ви. Така, шампоаните, лосионите, хавлиите и кърпите за баня ще бъдат само на една ръка разстояние от Вас и няма да Ви се налага да тичате от единия до другия край на стаята, оставяйки бебето без надзор във ваната.

Не се тревожете, че когато Вашето слънчице порасне и започне да рита ще обърне стойката. Това е много популярен страх особено сред родителите на едно дете. Предлаганите в професионалния магазин за играчки в Бургас на GUGA стойки за вана са изключително стабилни. Независимо колко рита и се забавлява Вашето мъниче, стойката за вана ще остане на мястото си и няма опасност то да се нарани.

Разнообразните ванички и корита за къпане, които Ви очакват в страхотния магазин в Бургас на бранда, пък наистина ще Ви очароват. Разнообразните модели и цветове са подбрани от експертите на бранда, така че не само да отговорят на Вашите очаквания, но и да ги оправдаят напълно. В GUGA магазин за играчки Бургас има и всичко останало, което Ви е нужно за прекрасна баня на малчуганите. Специалните бебешки и детски хавлии и кърпи за баня са изработени именно за мъници – от органични материали, които попиват бързо и съхнат лесно.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.