Бебешка вана за къпане

Бебешка вана за къпане

210761
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
14,90 лв.
С вкл. данък 2

Вана с графични мотиви, необходима в грижите за бебетата и малките деца.

Размер на корито 84 см: -  84 см/ 48 см/ 28 см;

Размер на корито 100 см: - 100 см/ 51 см/ 30 см;

Материал: Полипропилен

изберете размер

Описание

Бебешка вана за къпане е сред първите и основни покупки от списъка за най-необходимите стоки за купуване преди на бял свят да се появи очакваното чудо – вашето дете. Не забравяйте да се сдобиете с вана още преди да дойде време за раждане, защото бебенцата се къпят всеки ден (по нашите родни стандарти и три пъти седмично според стандартите на някои други европейски страни). В нашия онлайн магазин ние разполагаме с отлична бебешка вана с графични мотиви, които ще направят комплекта от първите неща за вашата рожба още по-симпатичен и изпипан както от естетична, така и изцяло от качествена гледна точка.

Вземете от нас бебешка вана за къпане на страхотна ниска цена – конкурентна по сравнение с останалите магазини за стоки за детето и разумна, по джоба на всеки. Продуктът е изработен от здрав и надежден полипропилен, така че можете да бъдете сигурни, че ще ви върши работа за дълго време или поне докато детето не порасне да се къпе като възрастен. В тази връзка, имайте на предвид, че предлаганият от нас модел бебешка вана е с два вида размери, от които можете да избирате, респективно да преминете от един в друг, след като вашата рожба поотрасне. Налични са следните вани, с размер на корито: 84 см/ 48 см/ 28 см;, респективно 100 см/ 51 см/ 30 см.

Нашата бебешка вана се предлага в очарователен кремово- бежов цвят, който идеално пасва както за банята на вашия син, така и за дъщеря ви. Това е идеалният вариант за покупка и в случай, че все още сте в началото на бременността и не сте наясно с пола на очакваното дете, но искате от сега да сте подготвени с основните покупки, каквато е и качествената и надеждна бебешка вана

Подробности за продукта

Материал
Полипропилен
Цвят
Бежов
Подходящи за подарък на
момиче, момче
5903067002107

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.