синьо детско гърне кола
червено детско гърне кола
синьо детско гърне кола
червено детско гърне кола

Детско гърне - Кола

046280
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
5,70 лв.
С вкл. данък 2

Детско гърне във формата на автомобил в червено и синьо с което всяко ходене до тоалетната ще бъде исттинско забавление. С това весело гърне във формата на автомобил, Вашето дете ще остави лесно памперсите.

Изберете цвят
  • Син
  • Червено

Описание

Сред най-трудните задачи на младия родител е да помогнат и да накарат  детето да остави памперса и да започне да сяда на гърне. Това обаче ще ви се стори лесно като детска игра, ако разчитате на нас и на помощта на предлаганото от нас гърне кола. Става въпрос за обикновено гърне, което обаче пристига под формата на кола. Тази му форма превръща гърнето от обикновено в необикновено, съответно бързо ще привлече вниманието на вашия син и е много вероятно той да захвърли памперса и да започне да сяда на своето ново гърне кола. Продуктът, между другото, е изработен от висококачествен полипропилен, което означава, че е здрав и надежден, така че не се тревожете, ще ви свърши отлична работа и то за доста дълго време.

Модерното детско гърне кола може да се закупи в два варианта. Предлагаме ви както в син, така и в червен цвят. И двете версии на гърнето изобразяват полицейска кола – една от любимите и най-интересни играчки за малките момчета. Бъдете сигурни, че с него детето ви ще свикне по-лесно от всякога, а най-важното и хубаво е, че памперсите ще бъдат забравени завинаги.

Купете гърне кола за сина и вижте разликата, защото захвърлянето на памперса съвсем не трябва да е трудоемка или непосилна задача за днешните родители! Не и с нашето уникално гърне под формата на полицейска кола в синьо или червено, според собствените ви предпочитания! А ако вашата малка принцеса е по-бойно момиче, няма лошо да й вземете гърнето, защото тя също, със сигурност, ще го хареса!

Подробности за продукта

Материал
Полипропилен
Цвят
Син, Червен
Подходящи за подарък на
момче, момиче
5903067000462

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.