Плюшени играчки Nici

Играчките са най-важните предмети, полезни за социално-емоционалното развитие на детето. С тях бебето разпознава цветове и звуци и създава първите си емоционални връзки. Затова и нашите деца имат предпочитани играчки още от бебешките си легла. Сигурни сме, че първата асоциация след думата "бебешка кошара" е „плюшена играчка“.

Доказано е, че с плюшената играчка детето създава втората емоционална връзка след тази със семейството си. Няма родител или роднина, който да е не е ставал свидетел и да не се е трогвал от действията, показващи затрогващите детски емоции като галене и гушкане на играчката.

Нашите нови играчки от  плюш, който не предизвиква алергии следват възрастовото развитие на детето. Преобладаващите цветове в жълто, зелено и оранжево са съобразени с идеята, че до края на 6-ия месец бебетоги  различава най-добре.

За следващият етап от растежа на Вашето бебе производителят Nici е подготвил своите меки плюшени играчки, които детето да гали и гушка.

С ярката си визия и функционалност плюшените играчки са правилният избор за Вас и повод за детски усмивки. Направете го с продуктите от серията „Плюшени играчки Nici“, предложени от Онлайн магазин за детски играчки "Гуга".

Accept

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.