Други занимателни детски играчки

Детска играчка комплект с лекарски инструменти Детска играчка комплект с лекарски инструменти 2
Продуктът е наличен
Други занимателни детски играчки

Играчка за деца - Комплект Малък лекар

WADER
10775
32,90 лв.
Детска лекарска количка за игра с множество медицински принадлежности - слушалки, спринцовка, чукче за проверка на рефлекси, очила, термометър. С този комплект Вашето дете ще се почувства като един малък лекар.
Детска игра - съхранение на играчки QB куб
Продуктът е наличен
Други занимателни детски играчки

Пластмасов детски куб за игра и съхранение на...

Марио Инекс
901 908
59,90 лв.
QB box е иновативен продукт за деца, който освен като игра, може да се използва и като кутия за съхранение на детски играчки.
 2
Продуктът е наличен
Други занимателни детски играчки

Образователна играчка за бебета - костенурка

WADER
54310
9,90 лв.
Образователна играчка за деца над една година, представляваща мини пъзел, с възможност за разучаване на плодове, цифри от 1 до 5 и различни видове форми.

Игрите са детският прозорец към света. Посредством забавните и привидно елементарни, за възрастните дейности, малчуганите съумяват да учат ужасно много, интересни и полезни неща, неусетно, докато се забавляват. Поради тази причина е важно, играчките, които давате на Вашето съкровище да бъдат не само весели, но и интересни и полезни. Едни от най-добрите такива играчки са прекрасните конструктори, строители и пъзели за деца. С тях, мъниците могат да се занимават с часове, развивайки своите въображение и креативност.

Това, обаче далеч не са единствените играчки, които ще помогнат да детето Ви да научава нови неща, докато се весели. Специалистите от ГУГА магазин за играчки в Бургас прекрасно съзнават това и поради тази причина са подбрали неповторима колекция от други занимателни детски играчки за Вашето мъниче. Детето Ви постоянно казва как иска да стане лекар или обича да сглабя и разглабя разни неща, като истински механик? Сбъднете мечтите му, като му подарите страхотен комплект за малък лекар или механик от чудесният детски магазин в Бургас на GUGA. В царството на бранда Ви очакват какви ли не още други занимателни детски играчки. Според специалистите, възпитанието на децата трябва да има и забавна част, под формата на игра. Така, те по-лесно ще възприемат правилата, създадени за тях. Идеален начин да научите Вашето мъниче на ред е QB кубът на ГУГА. Той пристига под формата на конструктор, а след като малчуганът го сглоби се превръща във весела и забавна кутия, в която той или тя да прибира играчките си, когато не се забавлява с тях!

Активното развиване на въображението и креативността, обаче далеч не са единствените важни неща за децата. Особено важно е да научите Вашето слънчице да бъде и физически активно. Най-лесният и забавен начин за мъниците да обикнат движението страхотните тротинетки от GUGA магазин в Бургас. Те са весели, забавни и могат да бъдат разкрасявани и допълвани с различни аксесоари. Освен това, с тях движението се превръща в игра за детето Ви и то ще започне да му се наслаждава и да го приема, като естествена част от живота, а това ще му бъде особено полезно в бъдеще.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.