Детски кухни и уреди за готвене

Детски Парти свят - сет прибори за вечеря - 31 елемента
Няма наличност
Детски кухни и уреди за готвене

Комплект прибори за вечеря - 31 елемента

24070
19,90 лв.
Комплект прибори за вечеря, изработен от качествена пластмаса на полската фирма Wader, която е добре позната в света на детските играчки.
печка с аксесоари печка с аксесоари 2
Няма наличност
Детски кухни и уреди за готвене

Детска печка с аксесоари - 31 елемента

24150
37,90 лв.
 Готварска печка с всички необходими аксесоари за приготвянето и поднасянето на едно безкрайно вкусно хранене.
Къща за кукли Къща за кукли 2
Няма наличност
Детски кухни и уреди за готвене

Къща за игра с кукли

25400
53,90 лв.
Красива къща за кукли за малки прекрасни принцеси.
Детски газов котлон с тенджерки
Няма наличност
Детски кухни и уреди за готвене

Детски комплект котлон с тенджери

22000
16,90 лв.
Газов котлон с тенджерка, касерола, по 1 брой черпак, шпатула, решетъчна лъжица, лъжица за отпенване.
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Когато децата са малки те искат да бъдат точно като родителите си и да правят всичко, като тях. Затова, логично когато мама или тати готвят и мъниците се навъртат любопитно около печката. Последното е не особено безопасно за малчугани занимание и поради тази причина, малчуганите честично биват изпращани от кухнята в детската стая, където да се занимават със своите играчки.

Да се спира естествената любознателност на децата, обаче не е никак полезно, обясняват специалистите. Поради тази причина ако Вашето съкровище иска да готви не му отнемайте това удоволствие, а просто го направете безопасно. Най-лесният начин това да се случи е да му подарите негови собствени детски кухни и уреди за готвене. Уникална колекция от детски кухни и уреди да гответе можете да откриете в ГУГА магазин за играчки в Бургас. Специалистите на бранда съзнават, че децата обичат да копират родителите си, но това не винаги е безопасно за тях. С мисъл за щастието на децата и тяхната безопасност от GUGA са подбрали невероятни детски кухни и уреди за готвене, с които детето Ви да създава уникални кулинарни шедьоври без опасност от изгаряния. По принцип, афинитета към готвенето е присъщ за малките госпожици, нерядко, обаче се случва и момченцата да имат желание да готвят. Осъзнавайки това, от страхотният детски магазин в Бургас на GUGA  са подбрали красиви детски кухни и уреди за готвене в забавни, ярки и весели цветове подходящи, както за момиченца, така и за момченца.

Не е необходимо да се тревожите ако Вашият малък мъж иска да се забавлява с детски кухни и уреди за готвене, само защото те изглеждат, като чисто момичешка играчка. Това е неговият начин да опознае света и да изрази себе си. Кой знае, може един ден Вашият мъник да се стане прочут главен готвач. Тогава с умиление ще си спомняте как сте купили първата му детска кухня. По същият начин не се притеснявайте и ако малката Ви госпожица показва предпочитание към забавните детски играчки превозни средства – камиончета и колички. Просто за нея, те са по-привлекателни и интересни. Децата се учат и развиват, докато играят, затова оставете ги да го правят на воля, с каквито играчки те сами преценят."Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.