Конструктори, строители и пъзели за деца

Детски конструктор Детски конструктор 2
Продуктът е наличен
Пластмасови играчки

Детски конструктор от 134 блокчета

WADER
41340
29,90 лв.
Детски конструктор, съдържащ 134 елемента, поставени в удобна за пренасяне и съхранение кофичка.
Детски конструктор от 132 части в пластмасова кутия
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Детски конструктор от 132 части

WADER
41270
53,90 лв.
Конструктор, състоящ се от 132 части поставени в кутия.
Детски конструктор -Строителна площадка Детски конструктор -Строителна площадка 2
Продуктът е наличен
Детски гаражи и писти

Детски конструктор - строителна площадка

WADER
53340
42,90 лв.
С този комплект Вашето дете ще играе и ще се забавлява само или с приятелчета, строейки магистрали и карайки камиони по пистата, която е дълга 3.7 метра.
Конструктор от 132 блокчета-за момичета
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Конструктор от 132 блокчета

WADER
41280
49,90 лв.
Конструткор за момичета от 132 части.
Детски пъзел от 120 части Детски пъзел от 120 части 2
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Детски пъзел от 120 части

WADER
41600
29,90 лв.
Пъзел за деца със 120 елемента.
Пластмасов пъзел от 88 части
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Детски пъзел от 88 елемента

WADER
41610
19,90 лв.
Детски пъзел съставен от 88 части.
Детски конструктор от 70 части Детски конструктор от 70 части 2
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Детски конструктор - 70 части

WADER
41560
33,90 лв.
Детски конструктор в различни ярки цветове, състоящ се от 70, различни по размери и форма, строителни блокчета. Елементите на конструктора са с подходяща големина за малките деца. Разнообразните форми позволяват изграждането на всякаки къщички, замъци или колички, което развива въображението и сръчността на детето. Играчката за деца е изразботена от...
Детска играчка -къща с геометрични фигури Детска играчка -къща с геометрични фигури 2
Продуктът е наличен
Пластмасови играчки

Къща с геометрични фигури

WADER
54290
12,90 лв.
Детска играчка-къща с различни геометрични фигури.
Многоцветен строителен комплект " Junior Bricks "-110 части
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Строител от 110 части

Марио Инекс
901 724
85,20 лв.
Строител, с който Вашето детенце ще строи високи сгради и всякакви други фигури в големи размери.
Детска играчка - Локомотив
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Детска играчка - Локомотив

Марио Инекс
901 595
9,60 лв.
Малко конструктурче, сглобено като локомотивче. Много подходящо за игра на плажа.
Детска играчка - конструктор Детска играчка - конструктор 2
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Детска играчка - джип

Марио Инекс
901 571
19,68 лв.
Детска играчка - конструктор от строителни блокове, състоящ се от 39 елемента, с помощта на които детето може да си построи джип. В комплекта е включено и ръководство за сглобяване.
Детска играчка - Влак "Марио"
Продуктът не е наличен
Детски гаражи и писти

Влак Марио

Марио Инекс
901 311
18,96 лв.
Вафлен конструктор 48 части
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Конструктор 48 части

Марио Инекс
900 260
23,52 лв.
Детска игра - Светът на числата
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Игра с числата от 1 до 9

Марио Инекс
901 397
30,72 лв.
Детска игра - Светът на числата
Продуктът е наличен
Конструктори, строители и пъзели за деца

Светът на числата

Марио Инекс
902 080
15,48 лв.

Малко родители разбират, че именно играта е най-важната детска активност, посредством която мъниците всеки път, макар и несъзнателно, научават по нещо ново за света около тях. Разбира се, малчуганите трябва да бъдат оставени да играят на воля, но Вие като родители трябва мъдро да подберете играчките, с които ще ги оставите да опознават света, обясняват експертите на ГУГА.

Има две основни правила за играчките на детето Ви. Първо, те трябва да привличат неговото внимание, иначе то просто ще ги игнорира и второ – да го карат да използва своите фантазия и креативност, с тях. В тази връзка, няма как да не споменем, че едни от най-добрите играчки са интересните конструктори, строители и пъзели за деца. Богата колекция от всички тях Ви очаква в ГУГА детски магазин в Бургас. Конструкторите, строителите и пъзелите за деца, предлагани от бранда, са точно такива, каквито трябва да бъдат – в ярки цветове, които са любими на малчуганите и предлагащи множество възможности за развитие на тяхната фантазия. Веселите конструктори, строители и пъзели за деца са идеален начин да насърчите Вашето съкровище да се развива по забавен и интересен за него начин. Най-хубавото на конструкторите, строители и пъзелите от магазин за играчки в Бургас на GUGA е, че детето може да играе само с тях. Последното е особено препоръчително. Оставете мъника си сам да открива нови възможности и да се забавлява. Разбира се, в даден момент Вие също може да се присъедините към играта. Нека, обаче това да бъде по-скоро изключение, от колкото практика. Оставяйки детето да играе само, всъщност Вие му позволявате не само да развива креативността си, но го учите да бъде по-самостоятелно и да приема забавленията, като нещо, което зависи само от него.

Прекрасните конструктори, строители и пъзели за деца далеч не са единствените играчки, с които да провокирате детето си да се развива. В GUGA магазин в Бургас Ви очаква разнообразие от други занимателни детски играчки, с които да събудите любопитството на Вашето мъниче. А, ако Вашето съкровище е все още бебок, не се тревожете. От бранда са подготвили уникална колекция от музикални дървени играчки. Те са също толкова интересни и полезни, но за по-малките малчугани.

С какво играчките от тази категория допринасят за развитието на децата?

Ролята на добре разработените конструктори, строители и пъзели за деца в интелектуалното им развитие е огромна, поради което те трябва да бъдат включени в арсенала от детски играчки още в най-ранна възраст. Разбира се, видът на игрите от тази категория трябва да бъде съобразен с възрастта на детето и неговите интереси. Важно е да го наблюдавате, за да откриете какво му е интересно. Агресивният тласък в дадена посока може да доведе до обратен ефект – пълна липса на интерес към играчката.

Децата имат нужда от игри, с които да се забавляват, когато разходките на открито са невъзможни. Свойството на добре направените детски конструктори, пъзели за нареждане и детски строители е да задържат интереса на детето и да събудят неговата креативност, внимание и чувство за симетрия. Пъстроцветните пъзели игри оказват сериозно въздействие върху цветовото възприятие. Те са най-лесният начин да запознаете детето с огромния спектър от багри.

Какво ви предлага Гуга?

В онлайн детски магазин Гуга ви предлагаме огромно разнообразие от конструктори, строители и пъзели, като всеки продукт е разработен за деца от определена възраст. Важно е да знаете, че този тип интелектуални игри не са универсално решение за децата от двата пола. С малки изключения, можем спокойно да кажем, че малките момичета обикновено избират пъзелите, докато момчетата имат по-голям афинитет към атрактивно направените строители и конструктори за деца.

При нас ще намерите:

Конструктори

Най-лесният начин да помогнете на детето си да развие сръчност и внимание към детайла още от най-ранна възраст е да му подарите детски конструктор, с който да си играе самостоятелно. Ние ви предлагаме чудесни многокомпонентни конструктори, които със сигурност ще спечелят вниманието на дори по-енергичните деца с проблеми в концентрацията.

Разноцветните детайли, съдържащи се във всеки комплект ще развият у детето естетически усет и способност да различава различните цветови нюанси. Създаването на различни форми ще бъде първата му среща с геометричните фигури.

Строители

Детските строители са много сходни с конструкторите и в същото време наподобяват класическата игра с пъзели. Създавайки различни архитектурни елементи, детето ви ще придобие усет за симетрия и по-прецизно възприятие към различните цветове и форми. Строителите позволяват на детето да разгърне типично детската си фантазия и да строи замъци, мостове, космически кораби и фигури, които като че ли са взети от друго измерение.

Нашият съвет, както и на повечето психолози и експерти е да започнете с модели, съдържащи по-големи и по-малко на брой компоненти. С времето можете да добавяте нови игри, които изискват по-висока концентрация, по-добър баланс и повече усет към самата конструкция. Дребните детайли по правило не са подходящи за съвсем малки деца,поради риск от поглъщане. Можете да ги включите едва след като детето навърши поне 3 години.

Пъзели

Като цяло и момчетата и момичетата обичат да редят детски пъзели. Разликата, доколкото изобщо има такава е в картините, които децата създават. Докато момчетата предпочитат страховитите приказни и анимационни герои, то момичетата харесват картините, изобразяващи любимите им принцеси, феи, замъци, горски обитатели и домашни любимци. В повечето магазини ще откриете различни модели за момчета и специално разработени пъзели за момичета.

При нас в Гуга ще откриете огромен избор от пъзели на достъпни цени. Тъй като са с различна големина и брой на компонентите, те са подходящи за деца на различна възраст. Тук отново трябва да съобразите вида на играта с възрастта на детето, освен ако не искате да вземете дейно участие в нареждането на пъзела. Нашият съвет е да оставите детето само да се справя с подреждането, като може да включи в играта и други деца. Намесата на възрастните ще отнеме от удоволствието, което всяко дете би изпитало от крайния резултат.

Кога да подарите на детето първия конструктор, строител или пъзел?

Специална причина да подарите играчка от тази категория на своето или на друго любимо дете не ви е необходима. Децата обичат да получават подаръци, особено когато това са играчки. Разбира се, ако има специален повод, по който държите да го зарадвате с нов вид игра, покупката на пъзел или конструктор е чудесно решение.

Важно е да изберете внимателно подаръка спрямо възрастта и пола на детето. Отново ще напомним, че игрите, съдържащи твърде дребни детайли не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. По-сложните строители и пъзели са подходящи за деца в предучилищна възраст и ученици в началните класове. За по-големите са подходящи многокомпонентните и сложни за подреждане пъзели.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.