Кошчета за кола

Детска кошница за кола - Сива Детска кошница за кола - Сива 2
Продуктът е наличен
Кошчета за кола

Кошче за бебета за кола Baby Merc Leo

Baby Merc
Lx-car
От 129,00 лв.
Бебешко кошче за кола Baby Merc Leo, подходящо за новородени до достигане на 9 кг.
Бебешко кошче за кола - морско синьо с кремаво Бебешко кошче за кола - морско синьо с кремаво 2
Продукта е наличен с различни опции
Кошчета за кола

Кошче за бебета за кола Baby Merc Style

Baby Merc
Sxx-Car
От 139,00 лв.
Бебешкото кошче за кола от серията Style на Beby Merc е произведено в Европа с мисъл за удобство и максимален комфорт на най-малките, още от момента на тяхното раждане. Бебешките кошници за автомобил се предлагат в различни цветове.
Кошница Baby Merc Neo Style- зелена с черно Кошница Baby Merc Neo Style- зелена с черно 2
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Кошче за бебета за кола Neo Style

Baby Merc
CarNeoSx
От 139,00 лв.
 Бебешко кошче за кола Baby Merc Neo Style е един подходящ избор за Вашето дете от самото раждане
Кошница Baby Merc Zipy- сива Кошница Baby Merc Zipy- сива 2
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Кошче за бебета за кола Baby Merc Zipy

Baby Merc
CarZipyx
От 129,00 лв.
Бебешко кошче за кола на английската марка Baby Merc  е един подходящ избор от самото раждане на вашето дете, направени от висококачествени материали, леко преносими подходящи както за кола така и за рамата на вашата количка Baby Merc Zipy
Бебешка кошница за кола черно с бяло Бебешка кошница за кола черно с бяло 2
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Кошче за бебета за кола Baby Merc Junior Twist

Baby Merc
QJx-CAR
От 129,00 лв.
Бебешко кошче за кола с водещата Европейска марка Baby Merc - модел  Junior Twist подходящи от самото раждане на Вашето бебе до достигане на 10 кг.
Кошче за кола Zooper, Apple Green Plaid
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Бебешко кошче за кола Zooper, Apple Green Plaid

Zooper
ZPapple-car
99,00 лв.
Кошче за кола за новородени бебенца, група 0, от 0-13 кг.
Бебешко кошче за кола Zooper, Flaming Plaid
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Кошче за бебета за кола Zooper, Flaming Plaid

Zooper
ZPflaming-car
99,00 лв.
Бебешко кошче за автомобил в прекрасен червен цвят. Изработено от висококачествени материали, то е чудесен избор за пътуване с Вашето новородено.
Кошче за кола Zooper, Honey Citrus Plaid
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Бебешко кошче за кола Zooper, Honey Citrus Plaid

Zooper
ZPhoney-car
99,00 лв.
Бебешки кош за кола в медено оранжево със сиво, група 0, от 0 до 13 кг.
Кошче за кола Zooper, Prairie Song
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Бебешко кошче за кола Zooper, Prairie Song

Zooper
ZPprarie-car
99,00 лв.
Кош за кола за новородени. Приятен десен в успокояващи бебето цветове и флорални мотиви.
Кошче за кола Zooper, Royal Blue Plaid
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Бебешко кошче за кола Zooper, цвят Royal Blue...

Zooper
ZProyal-car
99,00 лв.
Кош за кола в страхотно кралско синьо за малки новородени крале и кралици.
Кошче за кола Zooper, Khaki Plaid
Продуктът е наличен
Бебешки столчета за кола (новородени) - Възраст 0г. (0-10 кг.)

Бебешко кошче за кола Zooper, Khaki Plaid

Zooper
ZPkhaki-car
99,00 лв.
Кош за кола за новородени, група 0, от 0-13 кг.

Очакването на ново попълнение в семейството в трепетен момент независимо дали Ви се случва за първи или втори път. Приготовленията за идващото бебче са толкова много, а времето сякаш лети и не сте сигурни дали ще имате възможност да обърнете внимание на всички необходими детайли. Едно от нещата с първостепенно значение, което трябва внимателно да подберете преди появата на най-новият член на семейството Ви е изборът на кошче за кола.

Експертите на ГУГА съветват да подходите особено внимателно към тази покупка и преди да я направите да се информирате максимално добре по темата за различните кошчета за кола. Със сигурност ще Ви направи впечатление, че красивите кошчета за кола, които се предлагат в специализирания магазин за играчки в Бургас на GUGA са предвидени не за различна възраст, а за различно тегло. Именно, теглото трябва да е водещият фактор, докато разглеждате различните кошчета за кола и правите своя избор. Вземете предвид и факта, че Вашето мъниче ще порасне неусетно, затова е добре да вземете кошче, което покрива по-голям диапазон от килограми, иначе преди да се усетите ще Ви се наложи да го смените с ново. Посетете фирмения детски магазин Бургас и специалистите по бебешки и детски комфорт от ГУГА ще Ви консултират кое от всички предлагани кошчета за кола ще бъде най-оптималното за Вас. Освен с теглото на малчуганите кошчетата за кола трябва да бъдат съобразени и със самата кола. Те трябва безпроблемно да могат да бъдат вадени и поставяни в нея.

Всички кошчета за кола, които ще видите в специализирания детски магазин в Бургас на бранда вървят с инструкция за правилно поставяне. Придържайте се максимално стриктно към нея, за да сте сигурни в безопасността на своето дете по време на път. В GUGA магазин в Бургас ще откриете и уникална селекция от бебешки колички. Ако все още не сте стигнали до избора на количка за детето си фирмения магазин за играчки Бургас е идеалното място я потърсите. Красивите и функционални бебешки колички, които ще видите в магазина на бранда са с оптимално съотношение между качество и цена. А, за да гарантирате максималния комфорт на Вашето бебче обърнете внимание и на предлаганите аксесоари за колички в магазина.

Това е секцията, в която ви предлагаме богат избор от бебешки кошници за кола. Тук са подбрани най-добрите съвременни разработки на утвърдени производители, което ви гарантира не само пълната безопасност, но и максималния комфорт на детето по време на пътуване.

Нужен ли ви е този бебешки атрибут?

Колкото и да не ви се вярва, покупката на кошче за кола за новородено е задължителна стъпка, която не можете да избегнете. Това съоръжение ще ви бъде нужно, независимо дали разполагате със собствен автомобил или не. Детето ви ще трябва да пътува, ако не при своите баба и дядо, то със сигурност поне до кабинета на педиатъра. Бебешките кошчета са задължителен атрибут при пътуването на новородени в автомобил.

Ако нямате собствено превозно средство, с което да придвижвате малкото човече до близки и по-далечни локации, със сигурност ще ви се наложи да използвате услугите на близки и познати или да платите за автомобил под наем. Тъй като никой не е длъжен да ви осигури това помощно и защитно средство, вие сте тези, които трябва да се погрижите за неговото наличие.

Как да изберете детското кошче за кола?

Имайте предвид, че едно качествено бебешко кошче за кола не е съвсем евтино, а в същото време, неговото ползване ще бъде минимално, защото най-малките растат най-бързо. Това важно съоръжение ще ви бъде необходимо до момента, в който детето ще бъде способно да седи продължително време, тоест, някъде в рамките на около една година.

Когато избирате кошче за кола е добре да изберете модел, който ще може да се използва през целия преходен период до влизането на детската седалка в употреба. Малко по-голямо изделие ще ви позволи продължителна употреба, а и ще даде повече свободно пространство на малкото човече. Разбира се, кошницата трябва да бъде съобразена и с пространството в автомобила, в който ще се използва, а също и с приспособленията за окачване в него.

Идеалното детско кошче за кола трябва да бъде:

  • Изработено от качествени здрави материали;
  • Да разполага с 3 точков колан за сигурно закопчаване;
  • Да има мека подложка, която да придържа тялото на новороденото в правилна позиция;
  • Да разполага с дръжка за пренасяне;
  • Да бъде снабдено със сваляем калъф за лесно почистване;
  • Да бъде достатъчно просторна за дългосрочно използване.

Когато разглеждате различните бебешки кошници за кола в нашия магазин или в друг подобен е важно да се информирате относно здравината на всяко отделно изделие. Тъй като тези съоръжения са създадени, за да защитят детето при инциденти на пътя, едва ли бихте желали при удар, кошчето да се счупи на парчета и нарани малкото ви съкровище.

Друг важен аспект по отношение на пълната безопасност е коланът, който трябва да разполага с 3-точково закопчаване. Когато детето е подсигурено в три различни зони и вие ще бъдете по-спокойни, пътувайки. Добре е да обозначите колата със стикер за присъствие на малко дете, за да повишите вниманието и на другите шофьори.

Дръжката за пренасяне е важна за вас, защото тя улеснява не само пренасянето на детето, но и поставянето на кошчето в самия автомобил. Лесно свалящата се и перяща дамаска също е плюс, от който трябва да се възползвате. Хигиената при малките деца, особено при пътуване трябва да бъде безупречна.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text