Детски седалки за кола - Група 2/3 (15-36 кг.)

Сив стол за кола - Jan - 15-36 кг.
Продуктът е наличен
Детски седалки за кола - Група 2/3 (15-36 кг.)

Детско столче за кола - Jan, сиво

BabyAuto
8436015310742
99,90 лв.
Jan - едно модерно, изчистено и напълно обезопасено столче за поотрасналите вече деца. Дизайна на това столче, като че ли се слива със структурата на автомобилната седалка.
Стол за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг. pink Стол за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг. pink 2
Продуктът е наличен
Детски седалки за кола - Група 2/3 (15-36 кг.)

Столче за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг.

BabyAuto
ZFIXUx
От 319,00 лв.
Детски столчета за кола за деца от 15 до 36 кг, група 2/3. Столчетата на Испанската фирма BabyAuto са известни със своята ергономичност и отговарят на най-високите стандарти за безопастност на децата.
Детска седалка за кола Base Fix by BabyAuto
Продуктът не е наличен
Детски седалки за кола - Възраст 3г. (15-36 кг.)

Седалка за кола Base Fix by BabyAuto

BabyAuto
8436015310070
87,00 лв.
Base-Fix 23 е седалката, с която Вашето отраснало дете ще се чувства удобно и безопасно в автомобила по време на път. Подходяща за деца от 6-12 годишна възраст.

За повечето млади родители детските столчета за кола изглеждат, като всичко останало, необходимо да се закупи за бебетата – бебешки колички, кошарки, дрънкалки – въобще все неща, които детето надраства в даден момент. Ситуацията със столчетата за кола, обаче седи малко по-различно, разкриват експертите от ГУГА. Щом детето Ви премине определените килограми за първото си детско столче, трябва не да махнете столчето, а да го замените с такова от следващата група.

В специализирания магазин в Бургас на GUGA ще откриете детски столчета за кола от всички регламентирани от закона групи. Много родители, наивно смятат, че щом детето им порасне достатъчно, по тяхна преценка, то може да се вози на седалката на автомобила. Това, обаче далеч не е така. За да се погрижите за безопасността на детето си по време на път, то трябва да се вози в столче за кола, докато стигне необходимите килограми. Детските столчета за кола - Група 2/3 (15-36 кг.), които можете да разгледате във фирмения детски магазин в Бургас на ГУГА са направени специално за по-големите малчугани. С детските столчета за кола - група 2/3 (15-36 кг.) ще бъдете сигурни в безопасността на своето пораснало дете по време на път. Разбира се, столчетата от тази категория, отново трябва да бъдат сложени в колата според инструкцията на техния производител и отново правилното място, на което да ги позиционирате е задната седалка на автомобила Ви.

И докато се грижите за безопасността на съкровището си, не забравяйте да помислите и за неговите забавления. Независимо на къде пътувате с малчуганите, удобно настанени в техните детските столчета за кола - Група 2/3 (15-36 кг.), те ще се забавляват много повече, когато пристигнете ако имат някое от страхотните колела за баланс или тротинетки наGUGA. Забавните тротинетки и колела за баланс можете да откриете в специализирания магазин за играчки на бранда. Те са идеален начин да научите Вашите малчугани да се забавляват сред природата. Детското забавление, разбира се, отново трябва да бъде безопасно, затова подсигурете безопасността на слънчицето си с каска и наколенки. 

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text