Тоалетна за деца

Тоалетна седалка " Dino "
Наличен
Седалки за тоалетна

Тоалетна седалка Dino

Малтекс - Полша
595460
3,70 лв.
Седалка за тоалетна чиния "Дино"
Гърне " Кола " Гърне " Кола " 2
Наличен
Гърнета

Гърне Кола

Малтекс - Полша
0462x
5,70 лв.
Гърне във формата на автомобил в червено и синьо.
Гърне " Дино "
Наличен
Гърнета

Гърне " Дино "

Малтекс - Полша
600560
3,70 лв.
Гърне от серията "Dino"на полската фирма "Maltex".
Тоалетна седалка "Hello Kitty"
Наличен
Седалки за тоалетна

Тоалетна седалка Hello Kitty

Малтекс - Полша
HKtseatx
4,30 лв.
Обикновена тоалетна седалка от серията "Hello Kitty"
Гърне "Hello Kitty" Гърне "Hello Kitty" 2
Наличен
Гърнета

Гърне Hello Kitty

Малтекс - Полша
HKx
3,90 лв.
Гърне с картинка Hello Kitty.
Гърне " Ocean&Sea " с гумирана основа Гърне " Ocean&Sea " с гумирана основа 2
Наличен
Гърнета

Гърне Ocean and Sea гумирано

Малтекс - Полша
5436х
11,90 лв.
Гърне с гумирана основа от серията "Ocean and Sea" за деца-любители на корабчета и морски обитатели.
Музикално гърне" Ocean&Sea" с гумирана основа Музикално гърне" Ocean&Sea" с гумирана основа 2
Наличен
Гърнета

Музикално гърне с гумирана основа

Малтекс - Полша
5443х
14,90 лв.
Музикално гърне, с гумирана основа от серията "Ocean and sea" на полският производител на бебешки и детски изделия "Малтекс"
Музикално гърне"Littli Bears&friends
Наличен
Гърнета

Музикално гърне за бебета LBF

Малтекс - Полша
5320х
14,90 лв.
Музикално гърне с гумирана основа, която предпазва гърнето и детето от случайно подхлъзване. Помогнете на децaта да придобият определени навици.
Гърне " Hello Kitty " трон
Наличен
Гърнета

Гърне Hello Kitty трон

Малтекс - Полша
HKtrx
15,70 лв.
Гърне "Hello Kitty", тип трон, с капак и облегалка

Несъмнено, един от най-важните моменти в развитието на детето е приучаването му към използването на тоалетна за деца. Има нещо много специално, в този момент, защото реално тогава малчуганите се сбогуват с памперсите и преминават от бебешката група в тази на големите деца, които използват тоалетната. Специалността на този преход, обаче далеч не е единственото, за което трябва да се подготвите. Научаването на Вашето съкровище да използва тоалетна за деца може да се окаже дълго и доста изнервящо, както за Вас, така и за него, занимание, разкриват специалистите на GUGA.

В невероятният магазин за играчки Бургас на бранда ще откриете всичко нужно за така важната тоалетна за деца. Пособията, обаче са една изключително малка част от процеса на преминаване от памперси към гърне. Преди всичко трябва да знаете, че подхода Ви към тази промяна е от изключителна важност – ако Вие сте изнервени, детето Ви също ще се изнерви и няма да иска да използва гърне. Затова се въоръжете с търпение и разбиране. Някои деца се научават да използват тоалетната само за дни, при други процеса продължава до седмици. Всяко дете е индивидуално, но за всички важат следните прости правила. Не наказвайте малчугана при няколко провалени опита за ползване на тоалетна за деца. Също така, не го сравнявайте с неговите приятелчета, били те и на една и съща възраст, защото всяко мъниче е уникално. И последно по ред, но основно по важност – започнете ли да учите малчугана да използва тоалетна за деца не го връщайте към памперса! Така ще го объркате и само ще усложните, така или иначе сложната ситуация.

Както добре знаете, за да прави едно дете нещо то трябва да му бъде забавно. Затова, щом решите да преминавате към тоалетна за деца, разгледайте забавните гърнета, които Ви очакват в ГУГА детски магазин Бургас. Изберете гърне, което е достатъчно шарено и интересно, така че да предизвика любопитство у малчугана и половината работа вече е свършена. Прехода към тоалетна за деца има същата важност както и този за хранене на бебе. Професионалния магазин за играчки в Бургас наGUGA предлага всичко необходимо и за двата процеса. В ГУГА магазин в Бургас ще намерите не само гърнета за деца, които да Ви помогнат при преминаването към детска тоалетна, но и лигавници, които ще Ви спестят търкане на петна от детските дрешки, докато мъничето Ви се учи да се храни.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.