Разходка навън

 2
Продуктът не е наличен
Забавления навън

Дървено колело за баланс за деца

Дървени играчки Classic World
2377
117,90 лв.
Модерно колело за балансиране със здрава дървена рамка и развяващ се флаг, за по-лесно отличаване. Колелото има звънче за да предупреждава околните, както и малка чантичка отпред, в която детето Ви може да държи най-необходимото докато кара колелото.
  • Нов
Продуктът е наличен
Разходка навън

Детски ролери - Frozen, Замръзналото кралство

Mondo
8001011283149
79,90 лв.
Детски ролери в синьо и розово - цветовете от любимото на много деца филмче - "Замръзналото кралство". Изработени са от висококачествени материали, с лека конструкция са и силиконови колела. Оборудвани са с 608ZZ лагери и 4 скейт колела с размери 64х24 мм. Детските ролери могат да се регулират от 33 до 36 номер. Имат мека вътрешна част.
Шарно дървено конче за яздене за деца Шарно дървено конче за яздене за деца 2
Продуктът не е наличен
Активност

Дървено конче за яздене

Дървени играчки Classic World
4600
89,90 лв.
Прекрасно дървено конче за яздене. Кончето е с колелца, за да улесни придвижването на детенцето. Лесно за сглобяване.
Балансиращо колело Puky със спирачка - бяло
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - бяло

PUKY - Germany
00004070
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Белият цвят е символ на мечтите, въображението и искреността. Бял е и цветът на това балансиращо колело. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Дървено конче - люлка Дървено конче - люлка 2
Продуктът е наличен
Активност

Дървено конче - люлка

Дървени играчки Classic World
2869
89,90 лв.
Класическо дървено конче-люлка. Незаменимо забавление за всяко едно детенце. Позволете на Вашия малчуган да развие приключенски дух и да се постави в ролята на рицар, жокей или просто да се полюлее малко.
Колело за баланс със спирачка, Puky - черно
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004068
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация с червено. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:  
Балансиращо колело Puky със спирачка - зелено
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - зелено

PUKY - Germany
00004048
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Зеленият цвят се свързва с природата, хармонията и спокойствието. Той е най-приятен и за човешкото око. Зелено е и това балансиращо колело! Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Дървено колело за баланс
Продуктът е наличен
Дървени колела и кончета за яздене

Балнсиращо колело-Червено

Дървени играчки Classic World
4603
1 Мнения на потребители
99,90 лв.
Балансиращо колело Puky със спирачка - черно/синьо
Продуктът не е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004050
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация със синьо. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:

Да възпитаме децата ни да се движат!

Ние от Магазин за детски играчки "Гуга" вярваме, че движението е здраве. Ето защо се стараем да насърчим децата да излязат навън, да се отдалечат за малко от заобикалящия ги дигитален свят и да изпитат удоволствието на движението.

Има две много важни причини, поради които игрите и движението на открито са критично важни за децата в тяхното ранно детство. Първо – децата трябва да придобият много нови знания и умения, като да откриват света и себе си, да се научат да поемат примерен риск, да развият своята фина и обща двигателна култура, което те могат да направят само с игрите на открито. Второ – в бързо развиващия се свят, децата ни постоянно са подложени на неблагоприятното влияние на прекомерно гледане на телевизия, използване на компютри и таблети за игри, голямо натоварване в училище, което ги отдалечава от игрите навън. Наша отговорност е да ги насърчим да се движат и играят навън, дори и с тежката цена на личния пример. Покажете им, че да тичат навън, да карат колело, ролери, скейтборд или тротинетка, да играят на фризби, криеница, гоненка и др. може да бъде забавно и полезно за тях. Навиците, които им създадем като малки, ще им помогнат да заобичат и любителския спорт като по-големи.

За да стимулираме игрите на открито, ние от Гуга ООД, сме подбрали внимателно предлаганите от нас продукти, които включват:

-          Тротинетки за деца и възрастни

-          Триколки

-          Балансиращи колела

-          Велосипеди

-          Аксесоари

Разбира се, всички предлагани от нас продукти са с изпитано качество, от водещи производители, притежаващи всички необходими сертификати за безопасност.

Нека заедно да се раздвижим!!!

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.