Разходка навън

Дървено колело за балансиране Дървено колело за балансиране 2
  • Разпродажба!
Продуктът не е наличен
Забавления навън

Дървено колело за баланс за деца

Classic World
2377
117,90 лв.
Модерно колело за балансиране със здрава дървена рамка и развяващ се флаг, за по-лесно отличаване. Колелото има звънче за да предупреждава околните, както и малка чантичка отпред, в която детето Ви може да държи най-необходимото докато кара колелото.
Шарно дървено конче за яздене за деца
Продуктът не е наличен
Активност

Дървено конче за яздене

Classic World
4600
89,90 лв.
Прекрасно дървено конче за яздене. Кончето е с колелца, за да улесни придвижването на детенцето. Лесно за сглобяване.
Балансиращо колело Puky със спирачка - бяло
Наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - бяло

PUKY - Germany
00004070
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Белият цвят е символ на мечтите, въображението и искреността. Бял е и цветът на това балансиращо колело. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Дървено конче - люлка Дървено конче - люлка 2
Наличен
Активност

Дървено конче - люлка

Classic World
2869
89,90 лв.
Класическо дървено конче-люлка. Незаменимо забавление за всяко едно детенце. Позволете на Вашия малчуган да развие приключенски дух и да се постави в ролята на рицар, жокей или просто да се полюлее малко.
Колело за баланс със спирачка, Puky - черно
Наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004068
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация с червено. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:  
Балансиращо колело Puky със спирачка - зелено
Наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - зелено

PUKY - Germany
00004048
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Зеленият цвят се свързва с природата, хармонията и спокойствието. Той е най-приятен и за човешкото око. Зелено е и това балансиращо колело! Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Балансиращо колело Puky със спирачка - черно/синьо
Продуктът не е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004050
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация със синьо. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:

Да възпитаме децата ни да се движат!

Ние от Магазин за детски играчки "Гуга" вярваме, че движението е здраве. Ето защо се стараем да насърчим децата да излязат навън, да се отдалечат за малко от заобикалящия ги дигитален свят и да изпитат удоволствието на движението.

Има две много важни причини, поради които игрите и движението на открито са критично важни за децата в тяхното ранно детство. Първо – децата трябва да придобият много нови знания и умения, като да откриват света и себе си, да се научат да поемат примерен риск, да развият своята фина и обща двигателна култура, което те могат да направят само с игрите на открито. Второ – в бързо развиващия се свят, децата ни постоянно са подложени на неблагоприятното влияние на прекомерно гледане на телевизия, използване на компютри и таблети за игри, голямо натоварване в училище, което ги отдалечава от игрите навън. Наша отговорност е да ги насърчим да се движат и играят навън, дори и с тежката цена на личния пример. Покажете им, че да тичат навън, да карат колело, ролери, скейтборд или тротинетка, да играят на фризби, криеница, гоненка и др. може да бъде забавно и полезно за тях. Навиците, които им създадем като малки, ще им помогнат да заобичат и любителския спорт като по-големи.

За да стимулираме игрите на открито, ние от Гуга ООД, сме подбрали внимателно предлаганите от нас продукти, които включват:

-          Тротинетки за деца и възрастни

-          Триколки

-          Балансиращи колела

-          Велосипеди

-          Аксесоари

Разбира се, всички предлагани от нас продукти са с изпитано качество, от водещи производители, притежаващи всички необходими сертификати за безопасност.

Нека заедно да се раздвижим!!!

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.