Детски седалки за кола - Възраст 3г. (15-36 кг.)

Стол за кола - седалка Orrua Plus - розова Стол за кола - седалка Orrua Plus - розова 2
Продуктът не е наличен
Детски седалки за кола - Възраст 3г. (15-36 кг.)

Детска седалка за кола Orrua Plus

BabyAuto
OPx
От 39,90 лв.
Висококачествена повдигащa седалка за кола за деца над 15 кг. произведена от испанската фирма BabyAuto. Предлага се в различни модерни цветови комбинации, които да допаднат на всеки родител и интериор на автомобил. 
Стол за кола - седалка Orrua Basic - сива Стол за кола - седалка Orrua Basic - сива 2
Продуктът е наличен
Детски седалки за кола - Възраст 3г. (15-36 кг.)

Седалка за кола Orrua Basic

BabyAuto
OBx
От 23,90 лв.
Ултра лека седалка за кола за деца от 15 до 36 килограма. Лесна за слагане и пренасяне.
Детска седалка за кола Base Fix by BabyAuto
Продуктът не е наличен
Детски седалки за кола - Възраст 3г. (15-36 кг.)

Седалка за кола Base Fix by BabyAuto

BabyAuto
8436015310070
87,00 лв.
Base-Fix 23 е седалката, с която Вашето отраснало дете ще се чувства удобно и безопасно в автомобила по време на път. Подходяща за деца от 6-12 годишна възраст.

С порастването си децата започват да искат да правят все повече и повече неща, като възрастните. Разбира се, те не осъзнават, че далеч не са достатъчно големи за тях. В главите на малчуганите щом са надраснали бебешките колички и дрънкалките те вече са големи и към тях трябва да се отнасяме именно като към такива. При детските столчета за кола, обаче въпросът не подлежи дори на обсъждане. Детските столчета за кола ще бъдат неразделна част от пътуването на Вашето дете, докато то не стане на около 12 години, разкриват експертите от GUGA.

Независимо от всички протести, които детето ще отправя, срещу столчето за кола то има нужда от него. Неслучайно, детските столчета за кола са разделени в различни категории, като последната от тях е - детски седалки за кола - Група 3 (15-36 кг.). Всички различни групи детски столчета за кола можете да разгледате в специализирания магазин в Бургас на ГУГА. Категорията детски седалки за кола - Група 3 (15-36 кг.) е създадена специално за по-големи деца. И въпреки нежеланието на детето Ви да се вози в нея, то трябва да го прави не само, защото закона го изисква, но и понеже така се гарантира неговата безопасност по време на път. Разбира се, щом детето Ви достигне определените килограми може да му позволите по време на път да седи на задната седалка на автомобила, там където преди това е било монтирано неговото столче за кола.

За да направите пътуването на малчуганите по-вълнуващо то трябва да им бъде интересно или ако не самото пътуване, то поне крайната му цел. Вземайки на детето си някое от страхотните колела за баланс, които се предлагат във фирмения магазин за играчки в Бургас на GUGA то ще очаква краят на всяко пътуване с нетърпение. Забавните колела за баланс не само ще подбрят баланса на детето Ви, а и ще улеснят развитието на неговата мускулатура. Не пропускайте да се снабдите и с така необходимите аксесоари за безопасност на детето, докато то се забавлява с колелото си. Каските и протекторите, които Ви трябват също ще откриете в специализирания детски магазин в Бургас на ГУГА.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text