4 причини защо имате нужда от сгъваема тротинетка!

4 причини защо имате нужда от сгъваема тротинетка!

1. Децата ви искат да вземат навсякъде със себе си своята тротинетка на Globber!

Без значение къде отиваш, независимо дали е до парка, супермаркета, търговския център или на гости при съседа, тротинетките на Globber са задължителни спътници на децата ви!

Сгъваемите тротинетки на Globber за деца и тийнейджъри ще улеснят много вашето ежедневие! Където и да сте, бързо и лесно сгънете скутера на вашето дете, за да може винаги да е на ръка разстояние. Най-доброто решение за всички заети майки и татковци.

2. Децата ви отказват да оставят тротинетката на Globber.

Знаем, че малчуганите са влюбени в нашите тротинетки и триколесни мотопеди. Сигурно това понякога ви влудява. Точно за това ние от Globber сме направили тротинетките ни изключително компактни и удобни. Буквално за секунди може да сгънете скутера на вашето дете и така то ще спре да кара. Е поне за известно време.

3. Децата ви отчаяно искат нова тротинетка, но вие нямате място у дома.

Вашите деца са страшно развълнувани всеки път, когато виждат другите да карат тротинетка на Globber. Вие искате да ги изненадате със двуколесен или триколесен скутер на Globber, но вашият дом вече е пълен с играчки, дрехи и още купища други неща.

Ето една добрата новина, сгъваемите тротинетките на Globber за деца и тийнейджъри заемат много малко място и лесно могат да бъдат окачени на закачалката, за да не заемат излишно място на пода!

4. Имате уговорена среща за игра на детската площадка.

Просто натиснете бутона в долната част на T-бар кормилото на нашите триколесни сгъваеми тротинетки за деца и тийнейджъри или скобата / бутона (в зависимост от модела) на нашите сгъваеми тротинетки с две колела, за лесно сгъване и съхраняване на скутера в багажника на колата си!

Препоръчани продукти