Детски столчета за кола - Група 0/1 (0-18кг.)

Стол за кола Irbag Top - 0-18 кг. - Червено/Сиво
Няма наличност
Детски столчета за кола - Група 0/1 (0-18кг.)

Стол за кола Irbag Top

IRTx
Покажи вариантите
Цвят BabyAuto: Червено/Сиво 179,90 лв.
Цвят BabyAuto: Черно/Сиво 215,88 лв.
Цвят BabyAuto: Розово/Сиво 215,88 лв.
179,90 лв.
Детско столче за кола.
Стол за кола Dadou - 0-18 кг. - Синьо/Сиво
Наличен
Детски столчета за кола - Група 0/1 (0-18кг.)

Детско столче за кола Dadou 0-18 кг.

Dadx
Покажи вариантите
Цвят BabyAuto: Синьо/Сиво 209,90 лв.
Цвят BabyAuto: Бежово/Кафяво 209,90 лв.
209,90 лв.
Детско столче за кола, подходящо за новородени бебенца и деца до 18 кг. Може да бъде поставено в посока, обратна на посоката на движение (0-13 кг), а на по-късен етап и гледащо напред, по посока на движението (0-18 кг).
Стол за кола Kide - 0-18 кг. - червен
Наличен
Детски столчета за кола - Група 0/1 (0-18кг.)

Стол за кола Kide

KIDEx
Покажи вариантите
Цвят BabyAuto: Червен 379,00 лв.
Цвят BabyAuto: Сив 379,00 лв.
Цвят BabyAuto: Черен 379,00 лв.
379,00 лв.
Серията Kide 01, произведена от реномирания испански производител на столчета за кола Babyauto, ще предложи на Вас и Вашето дете едно истински комфортно и безопасно пътуване.

Всеки родител иска да осигури максимална сигурност на своето дете във всеки един момент. Сигурността по време на път, бил той кратък или дълъг, обаче е една от най-важните, за които трябва да се погрижим. Както добре знаете, инцидентите на пътя далеч не са рядкост, особено у нас. Всичко се случва за секунда, а последствията варират от драскотини до сериозни травми. За да осигурите така важната за Вашият малчуган безопасност по време на пътуване, уверете се, че сте го обзавели с оптимално столче за кола, съветват от ГУГА.

Детските столчета за кола далеч не са еднократна покупка. Те са разделени в различни категории, според килограмите и размерите на детето, така че да го защитават максимално. Категорията детски столчета за кола – група 1/0 (0-18кг.) обхваща по-голям диапазон от детски килограми и поради тази причина е сред предпочитаните от родителите. Всички столчета за кола – група 1/0 (0-18кг.) може да разгледате във фирмения детски магазин в Бургас на GUGA. Този вид столче за кола ще Ви бъде в употреба дълго време и с него ще бъдете максимално спокойни за малкото си съкровище по време на път. Независимо дали предприемате дълго пътуване или просто разходка до парка, сигурността на детето Ви е най-важната.

В специализирания магазин за играчки в Бургас на ГУГА ще намерите и много артикули, предназначени за забавлението на Вашият малчуган. Когато детето порасне разходката до парка за него се превръща във време за активни забавления с приятели. Затова, разгледайте колелата за баланс и тротинетките, които се предлагат в специализирания магазин в Бургас на бранда. Със забавните колела за баланс или тротинетки от GUGA не само ще подарите на малчугана си незабравими мигове на игра, но и неусетно ще подобрите развитието на неговите мускули, а също така и ще го научите да обича физическата активност. Всичко това е особено важно за правилното развитие на Вашето дете. Дори да нямате възможност лично да посетите магазина на специалистите по детски забавления, винаги имате възможност да поръчате всичко необходимо за Вашето слънчице и онлайн.Product added to wishlist
Product added to compare.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.