Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело Puky със спирачка - бяло
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - бяло

PUKY - Germany
00004070
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Белият цвят е символ на мечтите, въображението и искреността. Бял е и цветът на това балансиращо колело. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Колело за баланс със спирачка, Puky - черно
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004068
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация с червено. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:  
Балансиращо колело Puky със спирачка - зелено
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - зелено

PUKY - Germany
00004048
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Зеленият цвят се свързва с природата, хармонията и спокойствието. Той е най-приятен и за човешкото око. Зелено е и това балансиращо колело! Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Балансиращо колело Puky със спирачка - черно/синьо
Продуктът не е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004050
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация със синьо. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Детско балансиращо колело LR M - червено
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Детско колело за баланс LR M - червено

PUKY - Germany
00004053
139,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с ръст от 95 см и над 2-годишна възраст. Червеният цвят на колелото го прави подходящ както за момичета, така и за момчета.            

Докато расте почти неусетно пред очите на своите родители детето, има нужда да развива различни свои страни. При най-малките се набляга на любопитството и моториката, но с растежа на детето нарастват и неговите нужди. На една по-зряла възраст малчуганите имат нужда не да развият и своя баланс. Най-добрият начин, по който може да направите това е, като изберете за детето си модел от серията ”Балансиращи колела без педали PUKY®”, които се предлагат в специализирания детски магазин в Бургас на ГУГА.

Този вид колела са не само полезни за развитието на усещането за баланс у детето, но и за неговите мускули. Всички колела от серията „Балансиращи колела без педали PUKY®” можете да откриете в магазин за играчки Бургас на GUGA. С това колело детето Ви не само ще бъде здраво, но и щастливо. Балансиращите колела без педали PUKY® се карат по-лесно от традиционните колела. Тъй като, при тях липсват педали детето не трябва да се учи да ги върти и да пази равновесие едновременно. Точно поради тази причина тези колела са идеални за първо колело на всяко дете. След като то успее да усвои баланса с колелото без педали от фирмения магазин за играчки в Бургас на ГУГА, преминаването му към традиционно колело ще бъде много по-лесно.

В детски магазин за играчки Бургас на бранда ще откриете още и различни модели тротинетки за Вашето дете. Забавните тротинетки също са предпочитан начин за придвижване от децата, особено от по-несигурните, тъй като имат дръжка за допълнителна опора. Дали ще подарите на детето си колело от серията „Балансиращи колела без педали PUKY®” или тротинетка зависи изцяло от Вас. Все пак, най-добре е да посетите специализирания магазин в Бургас на бранда и да оставите детето само да прецени, с което от двете превозни средства се чувства по-сигурно. А, ако нямате възможност да идете до Бургас, просто попитайте малчугана си какво предпочита и направете поръчката си онлайн.

Това е категорията, в която ще откриете перфектна селекция от балансиращи колела Puky. Те са идеалното решение за малкото ви дете и удачен преход от колелото за бутане или детската количка към колелото с педали. Децата обожават разходките с колело. Те обичат да се возят, а наслаждавайки се на приятното занимание, неусетно развиват своята мускулатура и двигателна активност.

Защо точно балансиращите колела Puky?

Puky е марка, на която се доверяват милиони родители по света. Всъщност, това е най-препоръчваната и използваната марка в цяла Европа. Нейните модели се харесват на децата и покриват дори най-високите родителски критерии по отношение на удобство, безопасност и достъпна цена. Puky е германска компания, занимаваща се с производство на детски велосипеди още от 1949 г.

Чудесните си колело за балансиране , фирмата започва да произвежда през 2003 г и вече 14 години държи лидерското място при този клас детски играчки. Това, което прави продуктите на немския бранд толкова харесвани са няколко основни фактора или по-точно, съвкупност от характеристики. Като основни можем да посочим:

Платформата за почивка на краката

За разлика от всеки друг модел детско колело за баланс, моделите на Puky осигуряват място за почивка на детските крачета. Вместо уморителното, а и не съвсем безопасно задържане на крачетата разперени встрани, те биват прибрани върху платформата, където си почиват, докато ръчичките са заети с управлението на кормилото.

Изключително здрава, олекотена конструкция

Характерно за всеки модела балансиращо колело Puky е супер здравата и невероятно лека конструкция. Липсата на остри ръбове е друг огромен плюс за деца и родители. Заоблената форма на колелото позволява по-лесното му пренасяне, без риск от нараняване при случаен удар в тялото. Моделите на немската марка са прахово боядисани, което защитава метала от корозия, а това добавя към дълготрайното запазване на всяко изделие.

Гуми, специално конструирани за по-лесен баланс

Формата на гумите и плътната пяна, от която са изработени спомагат много за по-лесното балансиране и управление на колелото. Всяко колело за балансиране на немския бранд е в пъти по-лесно за управляване от моделите на други марки. Това допринася много за бързото развиване на основни двигателни умения и координация у малчуганите. Родителите споделят, че на детето са нужни едва няколко часа, за да свикне с новото си колело, докато при други подобни изделия често са нужни дни непрекъснати упражнения.

Различни модели за различните целеви групи

От самото му създаване през 2003 г, детското колело за баланс Puky се произвежда в различни серии, спрямо ръста и теглото на децата от различна възраст. По този начин е помислено за удобството на всяко дете и по-лесното му приспособяване към новия вид физическа активност. Всяка серия гарантира дълъг период на използване. Както кормилото, така и седалката позволяват регулиране на височината с цели 7 см, което позволява адаптиране на колелото към ръста на детето.

Унисекс дизайн

Всеки модел детско колело за балансиране е подходящо за момчетата и за момичетата. Конструкцията е пригодена да бъде еднакво удобна на всички деца, а разцветките рядко налагат ограничения. Моделите в слънчево жълто, синьо, зелено и ярко червено ще се харесат на всяко дете, независимо от неговия пол. Унисекс дизайнът дава възможност едно и също колело да се използва от няколко деца в семейството, като се предава от по-големите на по-малките, които тепърва започват да тренират своя баланс.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text